DATO: 26.06.2013 / KLOKKESLETT: 23:16

14 kommentar(er)

Bor du sammen med moren din? Nei det gjør jeg ikke! Har ikke bodd sammen med henne siden jeg var 11.år. Bor kun med mine kjære pappa også er lillesøster her annen hver uke♥

 

Har dere et godt forhold? Har vært en tid der ting ikke har gått så veldig bra mellom oss, men går mye bedre nå! Skal reise oppover dit nå om to helger med Ingvild.

 

Kan du beskrive dine bestevenninner? De er ubeskrivelige, men skal prøve. De er så fantastiske og unike på hver sin måte, vi er så forskjellige, men samtidig like. Kunne ikke bedt om noen bedre enn jentene. Takknemlig og så glad for at jeg har slike personer i livet mitt både ved oppturer og nedturer♥ 

 

Går du på noe idrett? Nei, har gått på alt fra håndball til dans. Da jeg var i 13.årsalderen måtte jeg bestemme om jeg ville fortsette å satse på sangen i og med at det tar mye tid. Noe jeg ikke angrer ett sekund på. Trener på StaminaHot da, men er ikke akkurat en idrett!

 

Blir du sponset av Solbrillekongen? Ja eller jeg ble det for en stund tilbake siden der jeg mottok litt pakker fra dem! 

 

Hvilken klesbutikk jobber du i? Har svart på dette tidligere.. Men jeg jobber på Bikbok på Koch i Glasshuset her i Bodø. Stoor og veldig fin butikk. Har snakket med sjefen min, så skal få postet litt bilder av butikken. Så glad jeg har den jobben!

 

Hvilken merker av sminke kan du bruke? Når jeg kjøper sminke må jeg kjøpe litt dyrere sminke enn H&M sminke, the body shop osv hvis ikke får jeg som regelallergiske reaksjoner. Kan bruke Dior, Lancome, ID-pudder, YSL. Clarins tåler jeg ikke. Har endelig begynt å finne ut litt hva jeg egentlig kan og ikke kan bruke. 

 

SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?
DATO: 18.06.2013 / KLOKKESLETT: 14:39

8 kommentar(er)

Hvilke kamera tar du bilder med? Akkurat nå bruker jeg Iphone 5, men får låne speilreflekskamera av Ingvild snart. Snill besteveninne♥♥

 

Hva motiverer deg til å blogge? Alle fine kommentarer og de som leser bloggen!

 

Kjøper du masse klær? JA, altfor for mye? Da jeg jobber i klesbutikk blir det veldig mye klær.

 

Jobber du mye? Jeg jobber fast annen hver helg. Fredag 16-20 og lørdag 12-18. Men blir ofte mer enn hva jeg har fast, så kanskje et par ganger i uken :-)


Hva er favoritt maten din? Helt klart taco!! Det er ca det eneste måltidet jeg klarer å lage selv, haha. Liker det meste av mat heldigvis.

Hvilken linje går du? Studiespesialisering

 

Er det gøy? Det er ca samme som å gå på ungdomsskolen, bare hakket vanskeligere. Det kreves mye mer - her må man virkelig jobbe for gode karakterer. Det er helt greit, gøy å bli kjent med masse nye folk og få litt variasjon. 

 

Var det ikke du som ikke tålte sminke? Jo det stemmer. Da jeg var yngre hadde jeg veldig følsom hud, noe som resulterte i at jeg ikke kunne bruke hudsminke for da fikk jeg utslett og ingen mascara pga hovne øyne. Heldigvis er det ikke like ille nå lenger, så lenge jeg ikke bruker sminke fra h&m, the body shop osv.

 

Drikker du kaffe? Nei kaffe liker jeg ikke, synes det smaker rart.

 

SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?
DATO: 13.06.2013 / KLOKKESLETT: 14:04

86 kommentar(er)

Hei. Tenkte å sette i gang en konkurranse. Siden jeg jobber på Bikbok har jeg en premie igjen som jeg tenkte å gi til en heldig vinner. Nå kan du vinne et par sorte jeans til deg! Superflex ble forrige sesong lansert i Bikbok og er favoritter blant alle. Stoffet i buksen har elastisitet som gjør at stoffet kan ekspandere 100%, men fortsatt beholde passformen og se like bra ut vask etter vask. Det er serriøst verdens beste bukse, som er såå behagelig. Derfor er jeg glad jeg kan dele ut en til en av dere :-) 

 

Det eneste du trenger å gjøre:

 

♥ Lik Facebook-siden min her

♥ Skriv hvordan størrelse og lengde du ønsker i buksen.

♥ Kommenter innlegget med navn og mailaddresse.


De finnes i to lengder 31 og 33. Størrelsen på jeans i superflex:

 

XS = 24-26

S = 26-28

M = 28-30

L og XL = 30-32

 

LYKKE TIL ♥ Trekker vinneren om en ukes tid. 
DATO: 11.06.2013 / KLOKKESLETT: 21:12

27 kommentar(er)

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og har spist sammen med papsen før jeg nå tar turen til Marte med Julie. Har fri i morgen på skolen, er såå deilig med korte skoledager. Er bare 3 dager av skoleåret igjen, har gått dødsfort. Første skoledag føles ikke lenge siden. Har værtfall hatt et supert første år på vgs. Siden jeg starter litt på nytt med bloggingen tenkte jeg å begynne med ukens spørsmål. Mange bloggere som har det og satser på gjennomføre det samme :-) Har noen spørsmål som er stilt tidligere, men som ikke er blitt besvart!


 

Hvor jobber du? Jeg jobber på Bikbok på Koch i Glasshuset i en stoor og kjempe fin butikk. Stortrives :-)

 

Har du naturlige krøller? Ja har naturlige krøller eller mer fall nå. Har blitt mindre de siste årene, men liker det egentlig ganske godt. Pleier vanligvis å rette det for det meste men. 

 

Hvem er bestevennen din hvis du måtte velge en? Kan ikke velge en, har mine to Ingvild og Julie. Trekløveren♥Hvem er favoritt kjendisen din? Må nok si Celine Dion og Beyonce. Mine to favoritter! 

 

Kan du lage sminkevideo eller ny sangvideo? Sminkevideo blir det nok ikke. Bruker ca kun basic-sminke som mascara, solpudder osv. Ikke noe mer "fancy" enn som så med mindre jeg skal ut. Ny sangvideo skal jeg få til nå i nærmeste framtid. 

 

Har du en kjæreste? Nei :-)

 

Hva skjedde mellom deg og moren din? Jeg velger å holde det utenfor bloggen. Kanskje dumt av meg å lage det innlegget jeg laget tidligere i høst. Bare følte for å ha en plass for å skrive ut frustrasjon og sinnet. 

 


 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?
hits