DATO: 10.11.2010 / KLOKKESLETT: 20:20

30 kommentar(er)

Nok en bra dag på jobb med Ingvild. Er sykt gøy! Elsker å bare pakke opp eske etter eske, å se det nye som kommer i butikken. Er som julaften, nesten. Også er det veldig hyggelig og blide folk som jobber der.

Lunsjen i dag ble tilbragt på burger king med Julie og Rakel. Veldig usunt, men av og til er det lov. Ganske gøy å jobbe også ta lunsj med vennene dine, det liker i allefall jeg.


Lunsj - jentan mine.


Sunne jenta!!

Jobber dere, i såfall hvor?
DATO: 08.11.2010 / KLOKKESLETT: 22:01

10 kommentar(er)

Husker dere innlegget der jeg skrev om arbeidsuka, vi skulle ha på skolen. I såfall hvis du ikke har lest det, så er det her.

Har vært en sykt artig dag, ser fram til i morgen. Har gjort alt fra støvsuging til alarmesering på klær. Var faktisk sykt gøy. Kom inn masse nye varer, så var gøy å se. I morgen skulle det også komme enda mer, så da blir det mer utpakking!
Morris-veske jentene! Alle hadde veske fra morris, Alida jobber der også.

Er dere på utplassering? I såfall hvor jobber dere?
DATO: 07.11.2010 / KLOKKESLETT: 19:44

21 kommentar(er)

Fredagskvelden var jeg hos Julie, da drakk vi julebrus. Syyykt godt, herlighet altså. Ingen jul uten julebrus♥ Har faktisk enda ikke sett det i butikken, men hos Julie hadde de det heldigvis. Er iallefall super glad i julebrus.


// google

Like/dislike?
DATO: 07.11.2010 / KLOKKESLETT: 13:24

19 kommentar(er)

Hei, long time ago! Høhø, min blogging altså. Vurder sterkt å ta en ny start, liksom nytt design osv. Har snart bursdag, så da blir det kamera. Har brukt mobil kamera alltid, woho. Bortsett fra noen av bildene da, er kult! Skal prøve å ha to innlegg pr.dag. ;$ ;):);P

I allefall var i byen i går med Ingvild og Pernile, superkoselig! Traff mange kjente, også ble det to nye ringer på meg. Love it♥ Men den ene kjøpte jeg for lenge siden, men den begynner å bli litt "missfarget".. Må vell tenkte på å invistere en ny.// Hodeskall ring JC 49.kr. // Liten sølv ring bikbok 39.kr.

Hodeskallring; like/dislike?
hits