DATO: 28.11.2009 / KLOKKESLETT: 13:22

20 kommentar(er)

I dag har jeg bursdag. Dagen i dag har vært herlig til nå. Jeg har fått iphone av pappa og penger av besteforeldrene mine akkuratt det jeg ønsket meg. Jeg tror jeg kommer til å få slettetang hos tante men jeg vet ikke helt. I går kveld la jeg meg ganske tidlig siden jeg viste at det kom til å ta litt tid før jeg sovnet så litt over tolv ser jeg det lyser på telefon av gratilasjons meldinger. Tusen takk. Nå skal jeg hjelpe pappa litt med å dekke bordet å sånn før jentene kommer i halv sju tiden.
DATO: 27.11.2009 / KLOKKESLETT: 19:16

10 kommentar(er)

I dag er min siste dag som 12.år. Litt rart, men gleder meg! I morgen skal jeg feire med jentene noe som kommer til å bli veldig koselig. Jeg har ingen anelse om hva jeg får!

Når har du bursdag ?DATO: 26.11.2009 / KLOKKESLETT: 17:32

3 kommentar(er)

Jeg er med i en konkuransse på www.idawisth.blogg.no der du kan vinne et armbånd, smykke og øredobber. Prøv du også! Lykke til.
DATO: 25.11.2009 / KLOKKESLETT: 20:38

14 kommentar(er)

Den så jeg og rakel i dag! Noe som var veldig koselig. Jeg er blitt så glad i Robert Pattinson. Han er så fin. Jeg anbefaler virkelig denne filmen for de som ikke har sett den.

Har du sett filmen ?DATO: 18.11.2009 / KLOKKESLETT: 21:29

18 kommentar(er)

Sang er noe jeg virkelig ikke kunne klart meg uten. Jeg synes folk skal få synge med sin stemme. Alle kan ikke ha like fin stemme. Jeg har syngt hele livet mitt å det er det jeg vil drive med. Jeg skjønner egentlig ikke at jeg har vurdert å slutte. For det er det jeg er best i! Jeg har kanskje ikke verdens fineste sangstemme, men så lenge jeg elsker det så hvorfor ikke bare gjøre det? Det er det jeg har gjort hele livet, å jeg vet at det er det jeg vil drive med! Jeg er bare 13.år å har mange muligheter for meg i livet.

Hva er det du driver med på fritiden ?DATO: 17.11.2009 / KLOKKESLETT: 14:41

26 kommentar(er)

Jeg tenkte at jeg skulle ha en spørsmålsrunde nå. Det er en stund siden sist. Det er bare å spørre om ting så lenge det ikke blir for privat.
DATO: 15.11.2009 / KLOKKESLETT: 13:30

6 kommentar(er)

Jeg har bursdag om 13 dager å gleder meg skikkelig! Øverst på ønskelisten står ny SLETTETANG OG PENGER! Det er ikke bare pågrunn av gavene at jeg liker bursdagen min, men det er alltid koselig å være med sine bestevenner. Så om noen vil kjøpe meg denne så er det bare å sende den i posten, tulla!

Denne står øverst på lista!DATO: 13.11.2009 / KLOKKESLETT: 20:55

12 kommentar(er)

Da var det på tide med en ny HOT OR NOT å denne gang er det nagler. Jeg mener det er tøft hvis man kler seg riktig å ikke har for mye av det. Hva synes du ?
DATO: 09.11.2009 / KLOKKESLETT: 20:45

11 kommentar(er)

Da var årets Putti Plutti Pott over for i år. Noe som jeg synes er kjempe dumt siden alt varer så kort. Men jeg har noen bilder fra helga så , ENJOY!

Hva synes du om bildene ?DATO: 08.11.2009 / KLOKKESLETT: 10:12

5 kommentar(er)

Jeg blir så glad når jeg blir anbefalt. Det betyr mye. Denne søta jenta her anbefalt meg; wwww.sanglottee.blogg.no! Jeg har kjent henne veldig lenge nå. Vi går sammen i kor å møtes litt ellers. Ta en titt innom bloggen hennes. Dette skrev hun om meg;

Rikke er en utrolig grei jente. Kjenner henne ganske så godt.
Hun elsker å synge og danse.


header: utrolig søt !
Design: elsker designet, men en liten pirk er at på ''lenkene''
kunne det ha vært en litt skarpere farge.

Jeg er innom bloggen hennes vær dag.
Hun blogger nesten vær dag ! : D
Også skriver hun utrolig bra !DATO: 05.11.2009 / KLOKKESLETT: 16:34

11 kommentar(er)

Det er skikkelig digg å dra på friskhuset med to av verdens beste jenter! Jeg, Christine og Julie dro til friskhuset sånn kvart på tre å det begynte tre så det var litt stress men vi rakk det! Vi var bare 5 stykker der, noe som gjorde det mye mer gøy! Så nå er jeg akkuratt kommet hjem å skal spise middag snart. Også klokken sju skal jeg på en ny trening siden i helgen er det selve forestilling til Putti Plutti Pott.
DATO: 02.11.2009 / KLOKKESLETT: 17:17

11 kommentar(er)

TUSEN HJERTELIG TAKK FOR DE FINE KOMMENTARERNE JEG FIKK PÅ FORRIGE INNLEGG. Det betyr veldig mye for meg at folk sier fine ting om hvordan jeg synger. Jeg vurderer å legge ut sangvideo, men får se. I dag har jeg bare vært på skolen også satt jeg og Tonje å snakket med Silje i kanskje tre kvarter så klokken var nesten tre før jeg var hjemme. Jeg og Tonje hjem sammen. Så nå har jeg akkuratt spist middag hos farmor og farfar å skal på kor om nøyaktig 55 minutter!
Glimt spilte sin siste tippeligakamp i går mot Odd Grenland å stillingen ble 1-1. Å nå rykker de ned til addecoligaen noe som irriterer meg noe skikkelig. Jeg har dessverre ikke bilde på denne pcen siden den ikke er min. Jeg blogger i kvelde etter koret.


Synes du jeg skal legge ut sangvideo ? - jeg vet ikke, er litt usikkerhits