DATO: 28.09.2010 / KLOKKESLETT: 15:54

26 kommentar(er)Klassen min har de to siste dagene vært på noe som kalles newton camp. Noe vi har vært for å lære om solenergi, lage lego-biler å gud vet hva vi ikke har gjort! Har faktisk vært et helt greit opplegg, hurra for det. Skal møte Julie senere for å dra til byen å kjøpe litt ting, snakkes. Bildene er tatt med Anna sitt kamaera, å hun har tatt mye av bildene.

Har dere vært på newton-camp?
DATO: 18.09.2010 / KLOKKESLETT: 15:25

97 kommentar(er)

Dårlig lyd, neste gang jeg få tak i et videokamera. Julie skulle egentlig redigere og det skulle være en annen sang, men det blir neste video!

Hva synes dere?
DATO: 18.09.2010 / KLOKKESLETT: 10:59

14 kommentar(er)

Hej, dårlig blogging..... Jeg og Rakel var til Julie i går kveld. Utrolig koselig! Vi lagde taco og koste oss bare. Så x-factor, danset og bare snakket om alt og ingenting.♥

På skolen vår er det noe som hete arbeids-uke som går ut på at vi niendeklassinger skal ha en uke fri fra skolen der man skal være på en arbeidsplass. Jeg og Ingvild har da fått jobb på bikbok å skal tilbringe en arbeids-uke der. Noe som jeg helt sikker på kommer til å bli kjempe gøy. Har det travelt, har en liten overasskelse til dere, hejdå!

Har dere også arbeidsuke?
DATO: 13.09.2010 / KLOKKESLETT: 14:57

27 kommentar(er)

Nå har jeg endelig kommet meg hjem etter en lang og fin helg med koret. Det var kjempe koselig, i og med at jeg er i ett nytt kor, for de som er eldre føltes det veldig bra å dra på tur med dem. For å bli enda mere kjent med dem, liksom. Føler at vi jentene kom enda nærmere hverandre. Sden jeg har jo gått med kor i dem før, så. Bildene er tatt fra Marie. (Hun på nederste bilde)

Når vi kom fram gjorde vi dette;


Men etter vært ble det stemning;


Veldig god stemning; 


Resten av helga brukte vi på ha det gøy, le og synge så klart. Var utrolig koselig, gleder meg til neste gang. Nå skal jeg gjøre meg klar for å dra til sangpedagogen, etter det er det dans også blir det mer øving med verdens beste jenter på koret! 

Liker dere å dra på tur?
DATO: 10.09.2010 / KLOKKESLETT: 15:22

23 kommentar(er)Hvit topp fra Bikbok
Svart høylivsbukse fra Bikbok
Ringer fra Bikbok og H&M.
Smykke fra accessorize.
Klokke fra Gullfunn?Jeg gleder meg sykt til noen timer! Da skal jeg å kor-jentene dra til Skjerstad for å synge å øve, blir borte hele helgen. Det blir skikkelig gøy å dra med det nye koret mitt, i og med at jeg aldri har vært med dem på tur før så det ser jeg fram til. Er enda ikke begynt å pakke, så må løpe skal være der litt over en time. Skal prøve å poste et innlegg rett før jeg drar :-)

Hva synes dere om gårdagens-outfit?hits