DATO: 30.09.2009 / KLOKKESLETT: 15:31

1 kommentar(er)

Det har vært en del prøver på skolen i det siste. Ikke sånn kjempe mange men det har vært 5 eller 6 til nå+ at vi skal ha en i morgen. Jeg fikk 4+ på matteprøven. I dag skal jeg til Christine med Rakel vi skal øve til prøven sammen. Etter det skal jeg hjem å se x-factor å lage vaffler tror jeg. Nå skal jeg bare sitte på pcen litt å snart se home and away som begynner om en halv time. Nå skal jeg bare se litt disney.

Jeg legger ut av min bestebestebeste venn Thea. Har dere mye prøver ?DATO: 27.09.2009 / KLOKKESLETT: 20:51

0 kommentar(er)

Glimt skuffer nok en gang mot vålerenga 0-2. Må bare si gratulerer til vålerenga folket. Noe jeg aldri trodde jeg skulle si. Kampen var veldig kald. Skal spise litt nå.

Tidligere i år. Glimt vinner!DATO: 27.09.2009 / KLOKKESLETT: 20:39

3 kommentar(er)

Jeg er blitt anbefalt på www.suunniivva.blogg.no! Noe jeg synes var veldig morsomt. Det er noe jeg setter veldig stor pris på. Tusen takk sunniva. Gå inn på bloggen hennes å ta en titt!
DATO: 26.09.2009 / KLOKKESLETT: 20:01

4 kommentar(er)

I dag har jeg vært med Marte. Noe som var kjempe koselig. Hun jobber på en cafe som heter so bar! Så Marte skulle til stallen i dag så jeg ble med henne. Vi fant ut at vi skulle ri. Jeg Wisteria og hun Raibow. Over til overskiriften jeg datt av hesten å har nå panikk for å sette meg oppa.


Jeg skulle trave litt på en avlangs side. Å plutselig mister jeg kontrollen å Wisteria begynner å galoppere rund Marte og Rainbow. Plutselig klarer jeg ikke å stanse henne å hun kommer i sinnsyk fart å jeg faller av å detter i en vegg. Så nå har jeg panikk og et stort sår på knet. Men etter en liten stund satt jeg meg på men føler meg ikke trygg i det hele tatt.


I kveld skal jeg kanskje med Marte å mange folk å se film. Men først skal jeg spiste. Mamma roper maten er ferdig.DATO: 25.09.2009 / KLOKKESLETT: 21:11

4 kommentar(er)

Dagene har gått så fort at jeg nesten har glemt av bloggingen. Men jeg lever! Dagene har egentlig gått på lekse og pugging til prøve. Jeg fikk faktisk 5 på spansk prøve, noe jeg er ganske fornøyd med. I dag rett etter skolen dro jeg hjem å pakket det siste også dro jeg og pappa på flyplassen. Jeg kom til Stokmarknes i 4 tiden. Noe som er koselig. Så har jeg fått masarsje av søstra min. Noe som var helt himmelsk! Nå sitter jeg å ser "Bortførte unger". Jeg synes så synd i dem. Når jeg ser et sånn program tenker jeg "håper aldri det skjer med meg". Jeg skal hvertfall se x-factor kl.2140 på tv2 også skal jeg og søstra min steke pizza å kose oss. Siden mamma og "stefaren min" skal på sånn jubileums fest.

Alle har vell vært "liten og veslevoksen". flaut!DATO: 21.09.2009 / KLOKKESLETT: 17:26

0 kommentar(er)

Overskriften sier kanskje det meste. Jeg fikk rett og slett ikke tid noe som er litt dumt men men. Nå skal jeg snart på kor (sang) om nøykatig 44 min. Så nå må jeg hjem å hente permen er hos mor og far nå så. Så må egentlig skynde meg litt. Skal ordne meg så skal jeg innom butikken å kjøpe halslinser siden jeg ikke er helt frisk i halsen men drar alikavell på kor. Jeg kommer til å komme med blogganbefalninger hver onsdag eller torsdag litt uklart enda men sier i fra mer senere. Nå må jeg stikke. Blir dessverre ikke bilde på dette innlegge siden jeg ikke har noen bilder.


Hva er deres plan i dag ?DATO: 19.09.2009 / KLOKKESLETT: 22:21

2 kommentar(er)

Hei dette blir et veldig kjapt innlegg. Skal bare skrive hva jeg har gjort. Idag har jeg vært med Annav og Marie. Vi bakte sjokoladeboller noe som ble veldig gode. Nå i kveld har jeg spist taco og sett "skal vi danse" å nå står "god kveld norge" på listen. Det er allerede begynt så nå må jeg sette pc-en i fra meg.

Ser dere på god kveld norge ?DATO: 18.09.2009 / KLOKKESLETT: 21:35

3 kommentar(er)

Nå sitter jeg med et glass pepsi-max mens pappa og søster ser film! Hundeviskeren eller noe. Det er ikke akkuratt det jeg har så veldig lyst å se nå så derfor sitter jeg bare å surfur på nette. I dag har jeg vært med Juliea noe som var kjempe koselig. Vi var på peppes å spiste å var en liten tur i byen. Kjøpte ingenting i dag. Nå skal jeg senkveld som begynner ti over ti. Også skal jeg legge meg!

Dette bilde er hentet fra google ! Hva har du gjort i dag ?DATO: 18.09.2009 / KLOKKESLETT: 14:53

6 kommentar(er)

Jeg kjenner jeg blir litt glad av at det regner egentlig. Siden da kan man være inne under et pledd å se en koselig film. Men også en ulempe siden da kan man ikke være ute med venner å sånt. Nok om regn! I dag har jeg vært på skolen helt greit egentlig. Vi hadde spanskprøve tror det gikk bra. Jeg synes det er MYE bedre på ungdomsskolen enn barneskolen man møter nye folk, kan gjøre hva man vil og man får karakterer noe jeg liker. Å nok om skole! Jeg har tenkt å forandre bloggen litt, ha vs, oftere spørsmålsrunde, legge ut outfiter og kanskje en gang videoblogge. Jeg tror det kan føre til flere lesere. Nå tenkte jeg skulle hoppe i dusjen! Skal blogge HVERDAG! Men problemet mitt er at jeg har gamle telefonen å da kan jeg ikke laste opp nye bilder så da blir det bare gamle jeg ikke har lagt ut før. Sier i fra når jeg har fått mobilen tilbake. I går var jeg og mor i byen der var det en butikk som het VILLA! Der hadde de utrolig mye kult faktisk. Jeg kjøpte en jakke og en bukse. Men nå må jeg stikke i dusjen!

Hva skal du gjøre i dag ? Liker du ungdomsskolen ? Liker du regn ?DATO: 14.09.2009 / KLOKKESLETT: 15:13

2 kommentar(er)

Da mener jeg super. Den har vært fantastisk! Dere vil kanskje vite hva jeg har gjort. Fredag: På fredagskvelden skulle pappa ha firmafest eller noe. Så på kvelden var jeg med Christine og Marie. Vi var hos mor og far siden pappa hadde fest. Vi dro på butikken å kjøpte dipp å grønnsaker å så film og x- factor. Christine overnattet. Lørdag: Våknet jeg og Christine i ett tiden. Siden vi sovnet ikke før klokken kanskje var to. Så da dro vi til byen en liten tur. Der møtte vi veldig mange kjente faktisk! Vi kjøpte gave til Julie Aronsen som feiret bursdagen sin på kvelden:) elsker deg snupsi. Så dro jeg hjem en tur fikset meg å Ingvild kom. Det var sånn utklednings bursdag så da lånte jeg drakten til Trond- Fredrik. Men siden han hadde drakten sin på stadionen så ble det gammel drakten BRANN! Bursdagen var veldig koselig vi spiste pizza, kake og så film å var ute litt :) Etter bursdagen dro jeg til Thea på overaskelsses fest til Sunniva (www.suunniivva.blogg.no) noe som var kjempe koselig! Der var jeg, Thea, Sunniva, Stinek, Stinem, Martine, Viktoria, Eline, Ulrik, Håvard, Isak, Simone, Bettina, William. Tror jeg har nevnt alle. Natt til søndag så vi titanic, jeg sovnet jo selfølgelig til favoritt filmen min ! Søndag: Kom Stinek å vekte meg å vi satte på titanic mens vi ventet på Thea skulle komme hjem fra dansinga. Thea kom hjem å moren til Thea hadde laget frokost/lunsj til oss. I fire tiden dro jeg hjem. På kvelden dro jeg å så kamp med Christine. Glimt - Start 1-1. Å på kvelden satt jeg å øvet foran speilet hvordan jeg skulle si å gjøre fremføringa vi hadde til mandag. Mandag: Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra skolen. Vi hadde fremføring! jeg har ALDRI hatt et så bra friminutt som i dag. Etter friminuttet hadde jeg og læreren min en samtale som var som her. Rikke: Trond- Are ( det er læreren) jeg har noe på hjerte. Trond- are: Ja, fortell Rikke. På nynorsk takk. Rikke: Eg har hatt et fantastisk friminutt. Trond- are: Oja, så bra da! Koffer har du det? Rikke: Det kan eg og du ta ein anna gang. hehe, beste folkan da e friminuttet digg. Med di fineste guttan. Nå skal jeg snart spise hos mor og far. Får se om jeg drar på kor siden jeg har kanskje halsbetennelse og har øyekattar :/

Hva skal dere gjøre idag ?DATO: 11.09.2009 / KLOKKESLETT: 15:34

6 kommentar(er)

Om jeg kan kalle det gymtime. Jeg og Christine hadde ikke gym å vi fikk lov å være dommere å sånt i gymtimen. Det var sinnsykt mye gøy som skjedde. Nå er jeg kommet hjem fra skolen å her spilles det David Guetta ft Akon sexybitch! Jeg hørte den første gang på synnøve sin blogg! Å Annav satt å hadde på denne å jeg bare denne er jo den i introen til Synnøve! Det er mitt kjennetegn på denne sangen. I dag skal pappa ha sånn firmafest hjemme her så jeg blir sikkert til å hjelpe litt til å sånn. Forresten jeg var ikke blitt så syk som jeg trodde våken i morrest å kjente at jeg ikke var i dårlig form i det hele tatt, noe som er kjempe bra! I morgen skjer det en del ting, men kan ikke røpe hva det er så da får dere bare vente i spenning. Jeg har også tenkt litt på å starte en salgsblogg. Men jeg vet ikke helt enda.

Hva synes dere om å at jeg kanskje skal starte salgsblogg ?DATO: 10.09.2009 / KLOKKESLETT: 21:24

4 kommentar(er)

Nå er jeg blitt syk. Jeg har nå vært litt dårlig i 2 dager. Å i ettermiddag kjente jeg at jeg ikke klarte mere! Da bærte det av sted til sofaen. Så nå i ettermiddag har jeg bare logget på sofaen å sett tv. Å sovet 1 time. Å vært på pc-en. Har sett 4 stjernes middag, fengsel og bare svitset mellom kanaler. Har akkuratt spist ostesmørbrød å pappa kom hjem med 7eleven is til meg :) Det er jo nor posetivt med å være syk. Er dere ofte syk?
DATO: 10.09.2009 / KLOKKESLETT: 15:06

0 kommentar(er)

Ja, i morges før jeg dro på skolen la jeg farris i en plast pose å la det i fryser å nå har jeg akkuratt knust de så nå sitter jeg å spiser farris isbiter. Veldig godt egentlig! Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra skolen vi hadde Engelsk, Prosjekt, Matte. Engelsk prøven gikk rett vest for å si det sånn! Glemte ikke å blogge i går bare hadde engelsk å trene på så da gikk tiden. Nå sitter jeg egentlig bare på pc-en. Skal spise middag om ikke så lenge. Skal også ut senere. Blogger i kveld.

Hva skal dere gjøre i dag?DATO: 08.09.2009 / KLOKKESLETT: 13:40

2 kommentar(er)

Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra skolen. Vi hadde sånn naturfags forsøk. Egentlig veldig gøy. Klokken halv fem har jeg jazz. Men jeg og Cecilie fant ut at vi skulle dra i tre tiden i stede siden jeg ville se trengingen til grand96 å se litt klasisk. Nå må jeg gjøre litt natursfagslekse og mattelekse. Vi fikk forresten gå 1 time tidligere siden vi hadde fått hjemmelekse i naturfag. Hvor digg er ikke det?

ælska dæ pernille! Går du/dere på dansing? hvordan.DATO: 08.09.2009 / KLOKKESLETT: 13:39

0 kommentar(er)

Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra skolen. Vi hadde sånn naturfags forsøk. Egentlig veldig gøy. Klokken halv fem har jeg jazz. Men jeg og Cecilie fant ut at vi skulle dra i tre tiden i stede siden jeg ville se trengingen til grand96 å se litt klasisk. Nå må jeg gjøre litt natursfagslekse og mattelekse. Vi fikk forresten gå 1 time tidligere siden vi hadde fått hjemmelekse i naturfag. Hvor digg er ikke det? Legge ut et bilde av meg og Pernille i sommer! ælska dæ
DATO: 07.09.2009 / KLOKKESLETT: 14:29

1 kommentar(er)

Ja, bloggen min var klikk i går kveld så fikk ikke blogget. Men det tar jeg igjen nå. I går kveld hentet pappa meg på flyplassen i åtte tiden. Vi dro på butikken å kjøpte litt ting. Jeg og pappa så robinson og blanke ark. Å lagde meg rundstykke. I dag våknet jeg å var skikkelig trøtt. Dro på skolen. Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra skolen å skal snart gjøre litt lekser. Må løpe skal se noe på tv. Legger ut et bilde av meg, mamma og Regine i brulyppet.

Har du vært i brulypp ?DATO: 05.09.2009 / KLOKKESLETT: 19:46

3 kommentar(er)

Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget nå. jeg har ingen unnskyldninger denne gangen. Jeg føler deg har skjedde mye (mye og mye). Det har gått i skole og venner egentlig. Det er ikke alltid like motiverene å sitte å skrive til noen som ikke leser eller kommenterer det jeg gjør. Nok om det.

I dag har jeg vært på Sortland (det er 30.min utenfor Stokmarknes som ligger i vesterålen). Jeg kjøpte meg en lysebrun cardigan, mørk dongeri bukse/tights og en hvit silke tights, alt fra Bikbok. Vi kom hjem å lagde grøt. Ryddet rommet litt å så litt tv. Mamma, jeg og Regine dro på butikken for å handle litt. Nå er klokken 19:44 å har egentlig bare tenkt å kose meg å se litt Mgpjr. Nå hører jeg bare lyden fra tven rope på meg. Må stikke. Beklager at jeg ikke har noe bilde, har ikke det på denne pcen.hits