DATO: 13.08.2012 / KLOKKESLETT: 17:23

2 kommentar(er)

Skal dusje og fikse meg etter en lang dag på stranden. Deretter drar vi inn til sentrum for shopping og restaurant med noen andre folk! Håper dere får en fin kveld.
DATO: 11.08.2012 / KLOKKESLETT: 16:31

3 kommentar(er)

Ps. Grunnen til at innleggene blir "rare" er fordi jeg mobilblogger. Macen er ikke med!

I dag har vi hatt en så fin dag. Stor kost oss. Maaange timer på stranden og bading. Slik det skal være! Skal hoppe i dusjen straks, for så dra ut. Deretter skal vi for å se Norges OL gull håp, håndball-jentene. Har det egentlig litt småtravelt, ligger en time foran dere, skal rekke å fikse meg og alt det der :-)
DATO: 10.08.2012 / KLOKKESLETT: 22:52

2 kommentar(er)

Heei! Lenge siden sist.. Jeg vet, jeg vet. Fikk sånn "akkut-lyst-å-blogge" tid, så da slår jeg jo selvfølgelig til!

Er for tiden i Hellas (Kos, Tigaki) og koser meg så mye. Er her sammen med farmor og farfar og har kvaltitets-tid med dem. Selvom vi bare har vært en dag, eller vi ankom tidlig på morgenen i dag, trives jeg utrolig godt. Skal være her i åtte eller ni dager, er ikke helt sikker. Værtfall været er fantastisk, lover. Er så sinnsykt godt med varme, har hatt en dritt sommer hjemme, når det kommer til været.

I dag har vi egentlig hatt en veldig rolig dag. Sjekket ut stranden noen timer, fikk faktisk skille! Har aldri skjedd før første dagen, hehe. Og vært på en restaurant i gå-gaten her. Helt grei mat! Ellers virker grekerne veldig hyggelig, og trege...... Ventet dødslenge på maten. Men klager ikke, har det kjempe fint! I morgen skal vi bruke mesteparten av dagen på stranden, gleder meg og håper på å få værtfall litt brun-farge. Også skal vi muligens på shopping på kvelden og selvfølgelig dra ut for å spise - noe som vi alltid gjør hver kveld i syden! Skal få blogget i morgen og, om internettet vil samarbeidet.


hits