DATO: 29.08.2010 / KLOKKESLETT: 12:24

29 kommentar(er)

I går var jeg på audition til Putti Plutti Pott, noe som kjempe gøy. Men jeg var veldig nervøs, som alle andre. Var den værste Putti audition jeg hadde vært på, å jeg har vært på en del. Var så nervøs for at jeg ikke skulle gå videre, men smilet var på plass etter jeg hadde dansa ferdig å fikk vite at jeg hadde gått videre.

Senere i dag skal jeg på øving, noe som blir bra. Men jeg har fått feber og er forkjølet så blir sikkert litt slitsomt. Må bare prøve.

I år er det snakk om at vi skal spille 6 forestillinger, noe som kommer til å bli kjempe bra! I fjor var det 5 om jeg ikke husker feil.. Dette er mitt sjuende år jeg er med, så begynner å bli noen år.

Om dere ikke vet hva Putti Plutti Pott er kan dere gå inn på nettsiden deres å lese; www.putti.no. (linkingen funker ikke)


Fra forestillingen i fjor.
Bildet fra øvingen for to år siden.


Reinsdyr..

Har dere noen gang vært på audition?
DATO: 27.08.2010 / KLOKKESLETT: 23:25

31 kommentar(er)

Hei, siden jeg nå har pcen til pappa. Tenkte jeg å blogge litt. Jeg og jentene så i kveld filmen the last song. Filmen var kjempe fin, men veldig trist. Kom nok en tåre eller to.. Var så utrolig søtt å se dette parret sammen!Synes filmen var kjempe bra, kom ut i går så måtte jo se den i dag. Vil ikke si at jeg ble skuffet, anbefaler dere som ikke har sett den om å se den. Dere vill ikke angre :-)

Så, har dere sett the last song?
DATO: 27.08.2010 / KLOKKESLETT: 19:03

13 kommentar(er)

i`m still alive. Skulle bare si at pc er på vei å kamera er det snakk om at jeg også skal få. I morgen er det audition igjen til Putti Plutti Pott. Gleder meg for å se om jeg kommer videre i år også. Håper det, er jule høydepunkte mitt. Nå står film på tur med noen av jentene, Christine er syk så hun er ikke med..

Hvordan har dere det for tiden?DATO: 15.08.2010 / KLOKKESLETT: 22:28

14 kommentar(er)

Jeg er så heldig at jeg er kommet i kontakt med en nettside som heter Smartere Hverdag. Tenkte derfor å skrive litt om den geniale nettsiden. Det er en nettside som har mange tilbud å by på, og samtidig veldig nyttige ting. Butikken har et godt utvalg, med noen geniale ting som de selger. Smartere Hverdag er en annerledes nettbutikk i forhold til mange andre sider. Det er et serriøst konsept og serriøse folk i selskapet. Baswar og Aiman Petterson er de som står bak dette, å har og jobber hardt for denne siden å konsepte. Målet til Smartere Hverdag er å gi andre en smartere hverdag. Smartere Hverdag er en side som jeg kan anbefale å stikke innom, du aner ikke hva du finner der!

Tenkte å skrive litt om produkte jeg får til tilsendt;Betakaroten. Har hørt en del om dette produkte, men visste ikke så kjempe mye om det. Etter å lest litt om det på Smartere Hverdag fikk jeg straks vite mer. Du får blir brun og får en farge som er varig. Synes det høres ganske så bra ut, så kan anbefale det til alle som vil bli brun/brunere.

Anbefaler alle til å ta en tur innom; Smartere Hverdag.DATO: 09.08.2010 / KLOKKESLETT: 19:06

16 kommentar(er)

Nå er det på tide med må gjøre video. Er kanskje litt etter, men jeg og Julie har nå bestemt oss for å gjøre det. Bare sleng inn forslag til hva vi skal gjøre, så skal vi prøve å få filmet del 1 i dag. Det finnes så klart en grense om hva vi skal gjøre, sett i gang.
DATO: 09.08.2010 / KLOKKESLETT: 16:13

1 kommentar(er)

Hei, nå er konkurransen endelig avsluttet etter en del uker. Ble selvfølgelig en helt rettferdig trekning. Rakel tok å bladde ned på alle kommentareren, mens jeg sa stopp. Var som sakt helt tilfeldig for det om Julie vant, i og med at hun er venninnen min.

Vinneren ble:

Julie (www.jabb.blogg.no)


 
Blogger mere senere, har noen overasskelser på lur til dere. Så bare vent!
hits