DATO: 19.08.2009 / KLOKKESLETT: 23:33

0 kommentar(er)

Thea jentami har bursdag i dag

æ kan ikke lev uten dæ. du e den som gjør at æ lev å den som gir mæ styrke til alt æ gjør. du e alltid den som stilla opp å e der for mæ. det e noe æ sett veldig pris på. du betyr alt! du e hele verden min! æ vet ikke ka æ skulle gjort uten dæ. du e den person som betyr mer før mæ en mange. æ ælska dæ av alt. du e den æ lev for. alle minnan glemmes ikke å det skal bli så mange til. alle overnattingan, turan, reisan det kan ikke beskrives kor artig di e vær gang. æ ælska dæ mere enn heleuniverset. æ e di og du e m! alltid her for dæ jentami (LLL) æ kan rett å slett ikke beskriv kor bra du e. klem di rikke/ rikkea. ælska dæ thea/iiluDATO: 18.08.2009 / KLOKKESLETT: 09:07

2 kommentar(er)

skoledag. ufff, jeg våknet i 8-tiden. å nå sitter jeg unner en dyne med en snoopy shorts og en svart singlett fra h&m. å vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg blar på disney channel å finner mikkesklubbhus. veldig kjedelig. å nå sitter jeg å leser litt blogger og ser gamle senkveld dueller. i morgen begynner godter-avtalen. det går ut på at jeg skal ikke spiste is, godteri,kake, muffins ja dere vet sånne ting med mye sukker i et halvt år. altså til 19 februar. da får jeg 1000 kr. i dag skal jeg i bursdag til cecilieb. det blir sikkert koselig. må kanskje en tur til byen også for å kjøpe litt småting. for jeg reiser i morgen til stokmarknes/svolvær for mamma og stefaren min skal ha brulypp. så det blir ikke mye blogging.

bilde er hentet fra google. i love youDATO: 17.08.2009 / KLOKKESLETT: 12:09

1 kommentar(er)

ja,det er to dager igjen til vi begynner på skolen. sommerferien har gått så utrulig fort. det blir godt å se alle folkene igjen. jeg kom hjem fra den hytta i går. det var koselig. vi badet faktisk i sjøen og i stamp. spist god mat. vi kom hjem i 4 tiden. så tante og kjæresten kjørte meg rett til aspmyra for å se grand spille. de vant 4-1 eller noe. så de kom videre til finalen å vant 4-0. på kvelden var jeg med sofie, mariell, julien, annal, annav, andreasn, norab, lilliane. vi dro til welat på kvelden der var det masse folk. jeg og annav gikk hjem i 10 tiden. når jeg kom hjem dro jeg og pappa å kjøpte rullekebab :) godt. Nå skal jeg til mor og far en tur så skal jeg møte pernillep senere.

jeg legger ut et bilde av pernille, meg, sofie, alida og ingvild på bankgata. Begynner dere også på onsdag på skolen ?DATO: 15.08.2009 / KLOKKESLETT: 11:04

2 kommentar(er)

ja, jeg er hekta på mtilde.blogg.no. beste bloggen. jeg digger den. hun skriver så bra. har brae bilder. legger ut bilder på alle innlegg. ja, jeg elsker bloggen hennes. dere burde virkelig sjekke bloggen. jeg leser den hver dag. jeg er inne på den flere ganger daglig. abefaling virkelig. www.mtilde.blogg.no

denne fineste jenta har beste bloggen !DATO: 15.08.2009 / KLOKKESLETT: 09:56

2 kommentar(er)

alt 100

genser: ginatricot. bukse: ginatricot. armbånd: fikk hos ingvild fra barcelona.

hva synes dere om oufiten ?DATO: 15.08.2009 / KLOKKESLETT: 09:54

2 kommentar(er)

dette blir et lite innlegg. skal bare oppsummmere hva jeg har gjort de siste dagene. jeg har faktisk overnattet hos pernille i to dager nå. alltid like koselig. i går var vi å så på kampen til edvard og eirik å di. de tapte 3-1 tror jeg. så sprang vi til nordlandshallen. der grand96 spilte å vant 4-0. der var jeg, pernille, sofie, mariell, annal, lillianne, julie elida, å edvard og eirik kom etter hvert. det er jo bodø cup. jeg og pernille sovnet i kvart over tolv tiden siden pernille å di hadde kamp i dag 0800. tidlig ja jeg vet. men nå skal jeg hive meg i dusjen så skal jeg til byen en liten tur med farmor og tante. så skal vi på hytten til tante og kjæresten. så skal en annen familie være med. det blir nok koselig. litt kjipt det er jo skumparty i kveld på mørkved. men jeg tok et valg.
bodø glimt skal spille mot rosenborg i dag. pappa har reist til trondheim med mange kompiser. misunnelig ja.

jeg vet jeg lovte å legge ut de siste bildene utav det jeg kjøpte men jeg gjør det når jeg kommer hjem._rikkeel_
DATO: 13.08.2009 / KLOKKESLETT: 18:16

2 kommentar(er)

jeg visste jeg hadde overført bildene fra den gamle telefon. gjett om jeg er glad. så nå kan dere se bilder fra ferien og det jeg kjøpte.
alt 070
blomster øredobber fra ginatricot kr.69, 90

alt 073
Outfit en av dagene. b.young topp, dongeri tights, sko dinsko.

alt 089
Bikini fra voice of europe, jean paul.

alt 090
Shorts fra wow.

alt 091
dongeri tights fra ginatricot

alt 092
dongeri shorts, ginatricot

alt 093
den er grønn og hvit striper. ginatricot

alt 094
Kjole vero moda

alt 095
kjole/tunika fra wow.

alt 096
kjole fra wow.

alt 097
svart shorts fra ginatricot.

alt 098
singlett fra voice of europe.

alt 099
bluse fra ginatricot.


jeg laster opp resten senere.

_rikkeel_DATO: 13.08.2009 / KLOKKESLETT: 17:58

0 kommentar(er)

nå er jeg akkuratt kommet hjem fra en koselig bytur med tante. :) jeg fikk et par hvite puma sko. tusen takk tante glad i deg. pappa foreslo at vi kunne dra å kjøpe sekk til meg. for nå er det jo bare under en uke igjen til skolestart. sommerferien har gått så utrulig fort. etter vi har vært å kjøpt sekk å det skal jeg til pernille hvis det ikke blir så sent.

_rikkeel_DATO: 13.08.2009 / KLOKKESLETT: 13:51

0 kommentar(er)

jeg sliter litt med å finne overskrift til innlegge mine. men jeg er kommet hjem fra 2 veldig fine dager på hytta.

igår: kom jeg hjem fra hytta. i fire tiden. jeg måtte fikse meg til bursdagen til charlotte noe som var veldig koselig. vi spiste taco, bowling. var litt ute. jeg dro hjem så paradise hotel danmark.

idag våknet jeg i 12 tiden. jeg satte meg på pc-en. mor kom innom med litt frokost til meg, å jeg satt jo bare i nattshortsen, en singlett og noen skikkelig gode varme sokker :) jeg vet det er sommer. men ingenting hindrer meg å bruke lester. i tolv tiden kom PERNILLE. vi har nå laget nettby til henne. så vi skal dra en tur på butikken snart :) så skal jeg faktisk til byen med tante.


_rikkeel_

hah 010
forrige gang jeg var på hytten. vi var faktisk på båttur.

Har dere hytte ?
DATO: 10.08.2009 / KLOKKESLETT: 11:38

2 kommentar(er)

jeg lurer på hvor mange som leser bloggen min fast ? titter du bare innom av og til eller leser du den hver gang du er på pc-en. 

mgp

-Hvem leser bloggen min fast ?

_rikkeel_
DATO: 10.08.2009 / KLOKKESLETT: 11:35

0 kommentar(er)

igjen. fra en herlig ferie. eller vi kom hjem på mandagen. vi var på ferie i fredrikstad og gøteborg. i fredrikstad var vi på allsang på grensen. noe jeg synes var ufattelig artig. så var vi veldig mye på shopping og bading, soling og stranda :) 
torsdag og fredag var vi i gøteborg. den ene dagen var vi på runde i byen og andre liseberg. der tok vi en karussell som heter høydeskrekk. det er den skumleste karusselen jeg hat tatt. aldri mer ! nok om det.

jeg hater dette. jeg har ødelagt telefon min å får ikke lastet opp bilder med gamle telefon. så jeg legger ut bilder av alt jeg kjøpte og gjorde senere.

søndagskveld kom vi hjem. dro rett på glimtkamp å så 8 minutter. glimt vant 1-0 over sandefjord. noe jeg er veldig glad for.

jeg har egentlig bare vært med penille og annav. den siste uka :) overnattet hos pernille. så var vi på soløyvannet å bdet. å i geitvågen :) koselig.

igår : var jeg med sofie. hun spurte om jeg ville se film med dem i kveld. så vi så halloween 4 og 5. skummel nok ;$ så dro jeg hjem i 11 tiden. :)

jeg har fått nytt design. martine laget ny header til meg. hun glemte en e i bloggnavnet så hun fikser det senere :) takk (LL)

_rikkeel_klasse 7c
7c :)DATO: 09.08.2009 / KLOKKESLETT: 11:58

0 kommentar(er)

1e6f259b98992b6feac93d713e7b0727

jeg er nå med i en konkurranse på klesplagg.blogg.noDATO: 03.08.2009 / KLOKKESLETT: 10:38

0 kommentar(er)

jeg svarer på spørsmålene nå siden jeg er kommet hjem. :)

Spørsmålrunde del 2.

ane-
hvilken 3 ting vil du ta med deg på en øde øy? - drikke, klær og et telt.

isabel- hvem er det du ser opp til ? - celine dion, helt klart.
hvem er den aller beste vennen din ?(du kan bare si 1 person) - thea.
hvilke butikker handler du mest på ? - h&m, bikbok og vero moda.
smykke / armbånd ? - begge deler.
håret løst / oppsatt ? - kommer an på hvilke annledning. men liker begge deler.
hvilken artist liker du best ? - celine dion og whitney houston.
hvem er den kjekkeste kjendisen du vet om ? - zac efron.

ingvild villa- hvem er din aller aller beste venn ? :O - thea

Rakel-

Hva ville du sport om nå hvis du var meg? - hvem er din bestevenn ?
Hvis du MÅTTE bytte plass med en person, hvem ville du valgt ? - Celine dion.

MATHILDE- elsker du meg ? - ja, mathilde jeg elsker deg. du betyr veldig mye for meg.

hildehhe- Hva synes du om Lars tangen? - jeg har ingenting i mot han. men jeg elsker ikke bloggen eller han.
Hvilken musikk sjanger liker du best? - rolig med høyebalder.
Hvilken artist/band liker du rightnow ? - celine dion og whitney houston
lovu jentami

tonje- hvem er dine bestevenner ?:) - ingen nevnt ingen glemt.

Rakel- hva er den beste filmen du har sett? - jeg har vell sett en del filmer å mange brae. men fritt vilt kanskje
hva er yndlings tv-serien din? - home and away og one tree hill.
hvis du fikk ta 3 venner med deg til månen, hvem ville det vert? - thea, juliea og christine kanskje.. siden du spør 3 så.
hvis du fikk kysse hvilken gutt du ville i hele verden, hvem ville det vert? -Zac Efron.

håper dere fikk svar på det dere lurte på. hvis ikke send en e-mail på rikkeloengaard@hotmail.com :)

_rikkeel_hits