DATO: 26.06.2013 / KLOKKESLETT: 23:16

14 kommentar(er)

Bor du sammen med moren din? Nei det gjør jeg ikke! Har ikke bodd sammen med henne siden jeg var 11.år. Bor kun med mine kjære pappa også er lillesøster her annen hver uke♥

 

Har dere et godt forhold? Har vært en tid der ting ikke har gått så veldig bra mellom oss, men går mye bedre nå! Skal reise oppover dit nå om to helger med Ingvild.

 

Kan du beskrive dine bestevenninner? De er ubeskrivelige, men skal prøve. De er så fantastiske og unike på hver sin måte, vi er så forskjellige, men samtidig like. Kunne ikke bedt om noen bedre enn jentene. Takknemlig og så glad for at jeg har slike personer i livet mitt både ved oppturer og nedturer♥ 

 

Går du på noe idrett? Nei, har gått på alt fra håndball til dans. Da jeg var i 13.årsalderen måtte jeg bestemme om jeg ville fortsette å satse på sangen i og med at det tar mye tid. Noe jeg ikke angrer ett sekund på. Trener på StaminaHot da, men er ikke akkurat en idrett!

 

Blir du sponset av Solbrillekongen? Ja eller jeg ble det for en stund tilbake siden der jeg mottok litt pakker fra dem! 

 

Hvilken klesbutikk jobber du i? Har svart på dette tidligere.. Men jeg jobber på Bikbok på Koch i Glasshuset her i Bodø. Stoor og veldig fin butikk. Har snakket med sjefen min, så skal få postet litt bilder av butikken. Så glad jeg har den jobben!

 

Hvilken merker av sminke kan du bruke? Når jeg kjøper sminke må jeg kjøpe litt dyrere sminke enn H&M sminke, the body shop osv hvis ikke får jeg som regelallergiske reaksjoner. Kan bruke Dior, Lancome, ID-pudder, YSL. Clarins tåler jeg ikke. Har endelig begynt å finne ut litt hva jeg egentlig kan og ikke kan bruke. 

 

SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?
DATO: 25.06.2013 / KLOKKESLETT: 14:12

18 kommentar(er)

Hei. Har veldig lyst å forandre og gjøre om rommet mitt slik at jeg kan henge alle klærne mine synlig. Derfor trenger jeg mer plass, har altfor mye klær. Etter litt fram og tilbake har jeg nå fått meg bloppis! Her kommer jeg til å selge litt små skatter som kanskje faller i smak hos noen av dere. Blir garantert litt mer påfyll etterhvert. Ser noen av bildene ble litt utydelig aner ikke hvorfor. Besøk Bloppisen min HER om dere vil. 

 

Har dere Bloppis?
DATO: 25.06.2013 / KLOKKESLETT: 00:35

11 kommentar(er)

Hei! Ble visst bloggfri noen dager ekstra, men nå er jeg tilbake. Trondheim var veldig fint og tenkte å lage et innlegg med litt bilder fra turen senere. Først blir det et innlegg med innkjøpene derifra. Kjøpte egentlig ikke så veldig mye, men litt nødvendigheter. Gikk også til innkjøp av hettegenser, en svart bukse og litt småting. Er jo masse tilbud i butikkene nå så er ekstra gøy å handle da :-) Prøver også å spare til de neste feriene, merker det er vanskelig? I tillegg har jeg nå fått lånt speilrefklekskameraet til Ingvild, så framover blir det mye bedre bilder. 

topp bikbok 49,-


skjorte cubus 179,-

kjole zara 399,-

sko ginatricot 199,-

mobildeksel cosmo 300,-

 

Likte dere innkjøpet?
DATO: 21.06.2013 / KLOKKESLETT: 23:32

8 kommentar(er)

Dette er et forhåndsskrevet innlegg. Nå befinner jeg meg nok i Trondheim med Marte. Tar en bloggfri dag med mindre det er internett på toget. Noe som hadde vært bra :-) Ha en fin dag! Kommer sterkere tilbake i morgen med masse bilder fra turen og innkjøp. 

 

Edit; internettet på toget er dødstregt, så får ikke lastet opp noe bilder. Har hatt en kjempe fin tur med altfor lite søvn i natt. Så håper på noen timer med søvn nå. Har også fått kjøpt meg en del nytt!
DATO: 20.06.2013 / KLOKKESLETT: 18:30

16 kommentar(er)

Sommerplanene i år er ikke helt klare riktig enda, tar egentlig ting litt som det kommer. Er ganske greit med tanke på å reise når jeg ikke skal jobbe så altfor mye i sommer. Skal jeg kose meg med jentene, bade masse og jobbe litt også! Sene kvelder, hytteturer, grillekvelder, overnattinger osv med jentene er de beste ♥ Tror det blir en fin sommer jeg.

 

♥ Trondheim reiser allerede i kveld med Marte til Trondheim. Ble en veldig spontantur og vi blir ikke veldig lenge pga jobb. Kun fra i dag til lørdag mest for å shoppe og kose oss. Godt å gjøre litt annet når vi først har ferie. Kommer til å bli godt å komme seg pittelitt vekk fra lille Bodø :-)

 

♥ Fredrikstad skal jeg med mamma for å besøke familien til stefaren min. Blir alltid masse god mat, mye bading og shopping der. Vært der mange ganger før, så blir sikkert koselig i år også. Har vært nevnt at vi kanskje skal ta oss en dagstur til London for å shoppe. Håper det ordner seg, hadde vært dødsgøy!! Vi skal da ta førsteflyet om morgenen fra Rygge - London også siste flyet hjem. Perfekt.

 

♥ Oslo for å dra på Rihanna-konsert!! Det blir såå gøy, gleder meg masse. Den dama er rå. Fikk dette i gave av mamma, så det blir jeg, mamma og Ane (søstra mi) som blir å dra. Blir godt med en liten jentetur :-) Sist Oslo-tur med jentene var SÅ bra!!

♥ Thailand-tur i 10-12 dager med Rakel i slutten av juli til begynnelsen av august. Blir mest sannsynlig til at jeg blir med henne og faren til Thailand hvor de har feriehus. GUD det hadde vært fantastisk. Har vært i Thailand en gang før og drar med glede en tur til. Hun har vært der en del ganger og er ganske så kjent der noe som er til stor fordel. 

 

♥ Stokmarknes tar meg sikkert en tur oppover til mamma for å besøke henne. Vi har ikke planlagt helt riktig enda om når. Er jo bare en liten havltime med fly så er jo null stress. 

 

Skal dere gjør noe gøy i ferien?
DATO: 19.06.2013 / KLOKKESLETT: 23:40

8 kommentar(er)

Hei! I dag har jeg gjort ekstremt lite, har vært dødstrøtt i hele dag. Ble veldig sent i går var og kjørte kvelds/nattetur og Marte sov over her i natt. I totiden kom Ingvild hit der vi kun pratet, sov og spiste. Har hatt huset for meg selv i går og til torsdag. Er såå godt! Ble invitert på middag hos Marte der vi grillet og bare koset oss. Nå skal jeg, Julie og Marte gå på en butikk for å kjøpe taco!! :-) 

 

Over til konkurransen jeg hadde forrige uke! Jeg og Ingvild trakk vinneren i går.  Vinneren av en valgfri Superflex-bukse . . . Stine Eilertsen! Har dere hatt en fin dag?
DATO: 18.06.2013 / KLOKKESLETT: 14:39

8 kommentar(er)

Hvilke kamera tar du bilder med? Akkurat nå bruker jeg Iphone 5, men får låne speilreflekskamera av Ingvild snart. Snill besteveninne♥♥

 

Hva motiverer deg til å blogge? Alle fine kommentarer og de som leser bloggen!

 

Kjøper du masse klær? JA, altfor for mye? Da jeg jobber i klesbutikk blir det veldig mye klær.

 

Jobber du mye? Jeg jobber fast annen hver helg. Fredag 16-20 og lørdag 12-18. Men blir ofte mer enn hva jeg har fast, så kanskje et par ganger i uken :-)


Hva er favoritt maten din? Helt klart taco!! Det er ca det eneste måltidet jeg klarer å lage selv, haha. Liker det meste av mat heldigvis.

Hvilken linje går du? Studiespesialisering

 

Er det gøy? Det er ca samme som å gå på ungdomsskolen, bare hakket vanskeligere. Det kreves mye mer - her må man virkelig jobbe for gode karakterer. Det er helt greit, gøy å bli kjent med masse nye folk og få litt variasjon. 

 

Var det ikke du som ikke tålte sminke? Jo det stemmer. Da jeg var yngre hadde jeg veldig følsom hud, noe som resulterte i at jeg ikke kunne bruke hudsminke for da fikk jeg utslett og ingen mascara pga hovne øyne. Heldigvis er det ikke like ille nå lenger, så lenge jeg ikke bruker sminke fra h&m, the body shop osv.

 

Drikker du kaffe? Nei kaffe liker jeg ikke, synes det smaker rart.

 

SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?
DATO: 17.06.2013 / KLOKKESLETT: 19:04

12 kommentar(er)

WOHO! Marte sendte meg melding i går kveld om vi skulle dra til Trondheim en tur denne uken. Var sikker på at hun bare tullet, men neida hun var serriøs. Så vi reiser nå førstkommenede torsdag. Det blir veeldig koselig :-) Skal dra til henne nå straks slik at vi får bestilt billetter. Gleder meg masse!! Merker det er såå godt med sommerferie, måtte stå tidlig opp for å dra innom skolen en tur, men hadde ingen fag. Også var jeg og Marte på City Nord en tur. Skal ordne meg så drar jeg til henne ♥

Har du vært i Trondheim før?
DATO: 16.06.2013 / KLOKKESLETT: 02:12

24 kommentar(er)

Hei! Puh for en lang dag. Har vært oppe siden klokken ti og stresset meg bortover til kirken hvor jeg hadde to konserter. Hadde glemt å slå på vekkerklokken så ble rimelig stress, men rakk det fint. Gikk veldig veldig fint og var som vanlig kjempe gøy. Kom akkurat hjem fra en koselig kveld hos Julie med Marte. Godt med en rolig kveld kjenner jeg. Skal sove nå, må opp tidlig i morgen der vi skal forsette med familie/slekts-helegen. Blir sikkert koselig. Har ikke tatt så mye bilder i dag, men ble noen. 

 

Har dere hatt en fin lørdag?
DATO: 15.06.2013 / KLOKKESLETT: 00:54

27 kommentar(er)

Hei dere! Så bra dere likte konkurransen, kommer nok en del framover, så er bare å følge med :-) Kom akkurat hjem fra Julie sammen med Ingvild hvor vi hadde trekløver-kveld♥ Hadde fri fra skolen i dag, men hadde mulighet å komme opp i muntlig eksamen. Så i åttetiden våknet jeg og var dødsnervøs før trekningen klokken ni. Heldigvis kom ingen førsteklassinger opp!! Så nå har vi SOMMERFERIE. Det er deilig det. La meg deretter ned for å sove videre, noe som var såå godt. Dro senere på dagen en tur på City Nord med farmor for å spise lunsj før jeg deretter trente. 

 

Hele denne helgen skal vi ha en slekstreffs/familie-helg. Altså en helg der hele slekta er samlet for å gjøre divere ting sammen. Så i dag startet dagen med at vi dro til tremeningene mine for å spise sammen. Var veldig koselig å se alle igjen, noe som skjer altfor sjeldent siden vi bor ganske så spredt rundt om i landet. I morgen skal jeg synge på to konserter, så har ikke mulighet for å være med da. Men konsert blir gøy som alltid. Nå skal jeg bare se en film før jeg legger meg. Kom dere opp i eksamen?
DATO: 13.06.2013 / KLOKKESLETT: 14:04

86 kommentar(er)

Hei. Tenkte å sette i gang en konkurranse. Siden jeg jobber på Bikbok har jeg en premie igjen som jeg tenkte å gi til en heldig vinner. Nå kan du vinne et par sorte jeans til deg! Superflex ble forrige sesong lansert i Bikbok og er favoritter blant alle. Stoffet i buksen har elastisitet som gjør at stoffet kan ekspandere 100%, men fortsatt beholde passformen og se like bra ut vask etter vask. Det er serriøst verdens beste bukse, som er såå behagelig. Derfor er jeg glad jeg kan dele ut en til en av dere :-) 

 

Det eneste du trenger å gjøre:

 

♥ Lik Facebook-siden min her

♥ Skriv hvordan størrelse og lengde du ønsker i buksen.

♥ Kommenter innlegget med navn og mailaddresse.


De finnes i to lengder 31 og 33. Størrelsen på jeans i superflex:

 

XS = 24-26

S = 26-28

M = 28-30

L og XL = 30-32

 

LYKKE TIL ♥ Trekker vinneren om en ukes tid. 
DATO: 12.06.2013 / KLOKKESLETT: 23:06

6 kommentar(er)

Hei! I dag hadde vi fri fra skolen, noe som var veldig deilig. Sto derfor opp noen timer senere enn vanlig og dro deretter på jobb noen timer på formiddagen. Vi har salg på halve butikken så er noe å gjøre til enhver tid. Det er såå gøy når det er mye folk og tiden går kjempe fort. Etter jobb dro jeg i bursdag til min kjære farmor med resten av familien. Der koset vi oss med middag og kaker og feiret henne. Har egentlig ikke så veldig mye å fortelle, skal se dagens episode av Paradise nå. I morgen skal jeg forresten få satt i gang en spennende konkurranse. Så det er bare å følge med. 
DATO: 11.06.2013 / KLOKKESLETT: 21:12

27 kommentar(er)

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og har spist sammen med papsen før jeg nå tar turen til Marte med Julie. Har fri i morgen på skolen, er såå deilig med korte skoledager. Er bare 3 dager av skoleåret igjen, har gått dødsfort. Første skoledag føles ikke lenge siden. Har værtfall hatt et supert første år på vgs. Siden jeg starter litt på nytt med bloggingen tenkte jeg å begynne med ukens spørsmål. Mange bloggere som har det og satser på gjennomføre det samme :-) Har noen spørsmål som er stilt tidligere, men som ikke er blitt besvart!


 

Hvor jobber du? Jeg jobber på Bikbok på Koch i Glasshuset i en stoor og kjempe fin butikk. Stortrives :-)

 

Har du naturlige krøller? Ja har naturlige krøller eller mer fall nå. Har blitt mindre de siste årene, men liker det egentlig ganske godt. Pleier vanligvis å rette det for det meste men. 

 

Hvem er bestevennen din hvis du måtte velge en? Kan ikke velge en, har mine to Ingvild og Julie. Trekløveren♥Hvem er favoritt kjendisen din? Må nok si Celine Dion og Beyonce. Mine to favoritter! 

 

Kan du lage sminkevideo eller ny sangvideo? Sminkevideo blir det nok ikke. Bruker ca kun basic-sminke som mascara, solpudder osv. Ikke noe mer "fancy" enn som så med mindre jeg skal ut. Ny sangvideo skal jeg få til nå i nærmeste framtid. 

 

Har du en kjæreste? Nei :-)

 

Hva skjedde mellom deg og moren din? Jeg velger å holde det utenfor bloggen. Kanskje dumt av meg å lage det innlegget jeg laget tidligere i høst. Bare følte for å ha en plass for å skrive ut frustrasjon og sinnet. 

 


 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?
DATO: 10.06.2013 / KLOKKESLETT: 21:45

0 kommentar(er)

Hei dere! Begynner å bli en stund siden sist nå? Har vel egentlig ingen god grunn for at bloggingen plutselig ble avsluttet heller. Tenkte å prøve å starte opp igjen, er jo veldig gøy når man først kommer i gang. Håper bare jeg klarer å holde det oppe denne gangen. Ellers har hatt en veldig fin helg med mye gøy som ble gjort. Fredag var jeg i bursdag til søte Mona og dro deretter direkte til Julie der også Marte var for å overnatte. Ble ikke så altfor sent siden jeg hadde jobb dagen etter. Var litt å gjøre på jobb, så dagen gikk ganske fort. På lørdag hadde jeg en supermorsom kveld, vi var masse jenter samlet hos Julie, noe som var super koselig. Deretter dro jeg og Marte videre. Kvelden endte med at vi begge overnattet hos Julie og vi kom oss sent i seng for å si det slik. I morgen setter jeg i gang en spørsmålsrunde :-)
hits