DATO: 09.06.2012 / KLOKKESLETT: 21:23

4 kommentar(er)

Hei. Overnattet hos Julie i natt, var veldig koselig med bestevenninna, som alltid. Vi satt oppe til i ett-tiden og bare pratet og jobbet med eksamen. Ja, kom forresten opp i samfunnsfag.. Helt greit egentlig, var negativ først, men begynner å komme seg nå. Fikk om Vest - Europa og Norge etter 1945, så om noen av dere har noe informasjon om det, spytt ut!

Har bare sittet med forberedelser i hele dag, og tatt noen timer med pause, veldig godt! Skal spise taco med papsen og lillesøster før jeg skal jobbe enda litt mer. Blir nok tidlig kveld for å jobbe enda mer i morgen. Tirsdag skal jeg opp, gruer meg.... Tror det kommer til å gå fint, men samtidig veldig skummelt! Snart er det ferie, og takk gud for det.

Noen tips angående muntlig - eksamen? Rop ut.
DATO: 07.06.2012 / KLOKKESLETT: 00:04

3 kommentar(er)

Vet dere har hørt lite fra meg, men har vært så mye som har skjedd... Har værtfall en liten anbefaling å komme med om du trenger deg en ny sommergarderobe. I morgen har vi i Bikbok 50% på hele butikken!! Det er et godt tilbud, som man ikke vil gå glipp av. Det gjelder kun på ordinære varer og tilbudet er ut dagen. Så kom deg til din nærmeste Bikbok-butikk å gjør unna en god handel :-) Skal selv på jobb i morgen, og ser fram til masse jobb og mange kunder.

Skal dere benytte dere av tilbudet? Ps. er faktisk første gang jeg tester ut mobil-blogging, spennende!
hits