DATO: 30.06.2009 / KLOKKESLETT: 21:24

2 kommentar(er)

i går: kom jeg hjem i 8 tiden. så dro jeg og pappa på rema 1000 å handlet noe mat. så spiste vi kylling og salat til kveldsmat. det var skikkelig godt. så satt jeg på dataen. så la jeg meg.

idag: idag våknet jeg i 12 tiden. så satt jeg på dataen, så spiste jeg en god frokost. haha, jeg hadde en drøm i natt om leverpostei, så når jeg våknet hadde jeg skikkelig lyst på leverpostei. :) så snakket jeg litt med sofie på telefonen. så ,så jeg one tree hill. å så dro jeg en tur til mor. de var ikke kommet hjem så jeg la meg på verandaen på baksiden å solet meg i 20 min. når de kom hjem gikk jeg og mor på butikken å handlet middag. etter middagen dro jeg en tur til sofie. plutselig fant vi ut at vi skulle dra til geitvågen. der var tonje, alida, annav, juliel, ulrik, jørgen og mats. så badet jeg og anna. vi fanget krabber. å bare hadde det skikkelig koselig.

det har vært så fint vær i dag. kanskje 20 grader. å bare SOOOOOOL ! det er så hærlig med fint vær. jeg digger det. ! så i morgen skal vi dra tilbake om det blir fint vær.

etter vi var kommet hjem dro jeg til sofie. vi dro ned på 7-eleven å kjøpte yougert is :) nam.!

_rikkeel_

OUTIFT 1 ;

KJOLE; bik bok, 399 salg 199
SKO; fliflaps, syden,

OUFIT 2 ;

SHORTS; aktuelle/only, 299, dongeri
T-SHORTE; thailand, paul frank,


Geitvågen, det er en plass uten for bodø. 12-15 min kjøring !
jeg elsker plassen !
DATO: 29.06.2009 / KLOKKESLETT: 17:37

0 kommentar(er)

idag våknet jeg og sofie i halv 1 tia. så sto vi opp spiste frokost, å stellet oss. så dro vi en tur til nesse. måtte levere filmen. også dro vi innom mamma på jobb. også gikk vi en tur på so bar. å snakket med marte. når vi kom hjem så vi litt home and away. så laget vi kjøttdeig og pasta til middag. etter det dro vi opp på rommet ryddet litt. så nå sitter vi kun å ser på tv-en og pc-en. så går flyet klokken 19.16 eller noe.

_rikkeel_

OUTFIT;

BUKSE; croket, jc, 799
GENSER; h&m, hvit, 129
HETTEGENSER; h&m, grå, 149
DATO: 28.06.2009 / KLOKKESLETT: 20:37

0 kommentar(er)

vi grillet å alle kom. vi spiste litt. så dro vi opp på rommet å bare slappet litt av. så gikk vi en tur til nesse med regine å kjøpte is. så var vi litt hjemme. så nå har vi akkuratt vært å leid film. wild child :) og kjøpt litt potetgull og godis. vet jeg har spist mye godter men folkens det er sommerferie. ! :) da gjør jeg hva jeg vil. så etter det satt vi oss litt ute i dessen å snakket litt om fra spøkelsehus på tivoli til spania. ! haha. om en times tid skal vi vell se filmen også skal vi snart varme oss kanelboller ! :)

_rikkeel_


WILD CHILD. ! :-D
DATO: 28.06.2009 / KLOKKESLETT: 14:36

0 kommentar(er)

idag våknet jeg og sofie i halv tolv tiden. mamma kom å vekte oss. så gikk vi ned å lagde rundstykker. så stellet vi oss. så fant vi ikke på noe vi kunne gjøre siden det er ikke så veldig fint vær og søndag så derfor lagde vi brownise. så hjalp vi mamma litt å rydde så nå sitter vi på pc-en. å får besøk av to kompiser av gaute (stefaren min) og broren, moren og alle mann. så skal vi grille å bare kose oss.

_ rikkeel_

OUTFIT;

BUKSE; h&m, dongeri, 199
T-SHORTE; cubus, 149, hvit med noe mønster
GENSER; h&m, grå hettegenser, 149DATO: 27.06.2009 / KLOKKESLETT: 19:49

0 kommentar(er)

Idag våkent jeg og sofie i 10.00 pga av regine. -.- men jaja. vi kjørte til Sortland i halv tolv tiden. så var jeg og sofie der fra i tolv tiden til i 4 tiden. jeg kjøpte meg en hvit kjole og en grå bukse. fra bikbok. og sofie en kjole og en bukse, å en vannfast mascara. fra bikbok og h&m. så satte vi oss på en cafe. på storsentre. å spiste litt. så gikk bussen ti på halv fire. så var vi hjemme i 4 tiden. så dro vi en tur på butikken. så dro vi hjem å så ugly betty. å lagde taco. akkuratt nå har vi vært på bobbo ( kiosken ) å kjøpt oss en film vi skal se i kveld. å spise godis og drikke brus.
_rikkeel_

OUTFIT;

BUKSE; cubus, grå, 299
BLUSE; beyoung, hvit/bers, 399,90DATO: 26.06.2009 / KLOKKESLETT: 22:55

1 kommentar(er)

ja også kom klasselisten opp på bankgata idag. egentlig ganske fornøyd. men skulle ønske jeg kom med sofieh, julien og ingvild ! men jaja. jeg fikk i alle fall 2 av de jeg ønsket. men vi skal jo ha en spansk klasse å så da får jeg vell være med sofie. ! :)

klasse 8b :

rikke
hilde
christine
juliea
rakel
annav
tonje
ulrik
yngve

osv...!

_rikkeel_
DATO: 26.06.2009 / KLOKKESLETT: 22:52

2 kommentar(er)

heia. idag vekte Marthe meg i 8-tiden. sto opp med henne satt litt på pc-en, dusjet og pakket. flyet til stokmarknes gikk i 1300 tiden. å sofie er med meg. men sofie kom ikke før 1900 pga av handen å det. ! så kom mamma å hentet meg så dro vi på aktuelle å kjøpte meg en shorts. det er så utrolig varmt i dag! det har vært en strålende dag. :)
så dro vi å vasset litt i fjæra i 2 timer kanskje. å bare lo på steinene å solet oss ! :) så spiste vi. å hentet sofie. så når sofie kom gikk jeg, ane og henne en tur til nesse (sentrum) for å kjøpe litt godis. ! så møtte vi på Mette, Thor, August og Nora elns ! :) akkuratt nå har vi sett MORD OG MYSTERIER. å ser litt på Discovery. !

_rikkeel_MORD OG MYSTERIER TV2.
DATO: 25.06.2009 / KLOKKESLETT: 22:31

0 kommentar(er)

ja. det blei ikke bytur på oss. Sofie pusi har vært på legevakta fordi hun har fått noe i handen og på den ene foten. hun er helt rød og klarer ikke å nesten å bevege handen. men hun sier fremdeles at hun skal være med til stokmarknes imorgen. :) også dro vi til breivika å møtte alida, mariell, nora og annal. det var veldig koselig. ! får vell prøve å blogge imorgen før jeg drar. jeg burde kanskje bli flinkere å legge ut bilder.!

_rikkeel_dette hadde jeg på meg i dag ! :)DATO: 25.06.2009 / KLOKKESLETT: 12:15

0 kommentar(er)

igår: så dro jeg og mor til tante å hente et sånn kake fat. så ble jeg igjen hos tante litt. vi så litt fotball og litt annet. glimt tapte 1-2 mot vålrenga. det skulle ikke vært straffe til vålrenga på det første målet. jeg haaaater når dommere dømmer feil. når det andre laget ikke har gjort noe men men. de skuffet igjen ! så dro jeg til mor igjen jeg og tante. så ringte sofie. så dro jeg og sofie til tonje og vilde. vi spiste gullerøtter og dipp ! :) så dro vi pittelitt ut. så dro jeg hjem.


idag:  våknet jeg i 8-tiden først. men jeg sovna i senga til klokka var kvart på 11. tonje hadde spurt meg og sofie om vi ville være med til geitvågen. vi trudde vi skulle dra men det ble ikke plass i bilen. så derfor skal heller jeg og sofie kose oss bare jeg og hun. vi skal en tur til byen å kjøpe mascara til sofie. kanskje spise litt is.! (: blogger senere om hva vi har gjort.

_rikkeel_

OUTFIT ;

BUKSE; crocker, 799, jc
TOPP; marwin, jc, 249
CARDIGAN; lyse grønn, 299, vet ikke !DATO: 24.06.2009 / KLOKKESLETT: 17:52

0 kommentar(er)

av martine: ( www.martineelisepedersen.blogg.no )

1. Gå inn på mine bilder/mapper
2. Velg den 6 mappen
3. Finn det 6 bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed om utfordringen til dem.dette bilde er tatt i thailand, nordic group. dette er da det en bassenge. som vi hadde rett uten for leiligheten.

jeg utfordrer;
www.julieem.blogg.no
www.mtilde.blogg.no
www.julienrakel.blogg.no
www.justtakeachillpill.blogg.no
www.isabelbby.blogg.no
www.vildeschuitema.blogg.noDATO: 24.06.2009 / KLOKKESLETT: 17:44

0 kommentar(er)

idag vekte pappa meg i 8-tiden for å si at jeg måtte kle på lillesøsteren min og gi henne frokost. siden vi holder på å lage platting. så derfor måtte han på en sånn metrial- butikk å hente planker. lillesøster skulle på helstestasjon. jeg satt litt på pc-en. kledde på henne og lagde frokost til henne. når pappa og søster hadde dratt sovna jeg på sofaen. så gikk jeg ned å sov til 12. når jeg våknet satte jeg på tv-en.  å så ringte jeg sofie. jeg var med henne og stine. vi dro en tur til sofie. å så dro vi til byen. etter vi hadde vært i byen gikk vi opp. jeg gikk hjem å så home and away. nå er jeg hos farmor og farfar. har spist middag her. så nå sitter jeg å prater litt med folk og har nettopp sett american idol.

_rikkeel_

OUTFIT;

TIGHTS; bik bok, dongeri, 149
BLUSE; beyoung, hvit/bers, 399,90DATO: 23.06.2009 / KLOKKESLETT: 22:59

0 kommentar(er)

joda, etter det spiste vi. så dro jeg en tur til sofie. så satt vi å snakket med julien og rakel . med web :) jeg savner dem : / etter det dro vi til stine å så film. handcock. egentlig helt ok film. mye action. nå skal jeg bare slappe av litt så skal jeg vell legge meg.

_rikkeel_
jeg legger inn et bilde av filmen vi så , terningkast; 4DATO: 23.06.2009 / KLOKKESLETT: 22:59

0 kommentar(er)

joda, etter det spiste vi. så dro jeg en tur til sofie. så satt vi å snakket med julien og rakel . med web :) jeg savner dem : / etter det dro vi til stine å så film. handcock. egentlig helt ok film. mye action. nå skal jeg bare slappe av litt så skal jeg vell legge meg.

_rikkeel_
jeg legger inn et bilde av filmen vi så , terningkast; 4DATO: 23.06.2009 / KLOKKESLETT: 18:10

0 kommentar(er)

hei. idag har vi jo fått verdens "fineste og varmeste" dag. neida, i dag har vi fått overkskyer, kaldt drit vær. idag våknet jeg og sofie i 12-tiden. så ordnet vi oss. så dro vi til christine, å så dro vi til meg for å hente en jakke. så dro vi til byen. vi var i byen i kanskje 2 timer. vi satt oss på java. å drakk en sjokolade milkshake. etter det dro vi innom 3 butikker så sa christine at det skulle være gratis fotografering en uke eller to. så dro vi innom fame, men vi var 5 minutter forsent så vi skal kanskje dra en annen gang. så dro vi hjem. siden det er santans aften. så skulle vi spise hjemme. nå skal jeg vell møte christine og sofie igjen. vet ikke helt hva vi skal gjøre.


_rikkeel

OUTFIT;

BUKSE; h&m, 199, dongeri
SKJERF; vero moda, lilla, 199
BLUSE; beyoung, bers/hvit, 399,90bilde av meg på mgp. ! "hold on be strong"
DATO: 23.06.2009 / KLOKKESLETT: 00:00

0 kommentar(er)

ja , etter vi hadde spist is. så, så vi litt på tv-en. også måtte sofie dra. jeg dro til farmor og farfar å spiste middag, og sofie dro hjem å spiste. etter det dro jeg hjem å hentet en film som vi skulle se hos Sofie. det blei NYNNES. så spurte christine om vi skulle være sammen alle tre. så vi dro til breivika å spilte volleyball. når vi kom ned dit var 6 gutter i 20 årene. så spurte de om vi ville være med. vi ble med og spilte i 2- timer kanskje.  så dro vi på joker å kjøpte godis, brus og potetgull :) å satte på en film. etter vi hadde sett filmen fant vi ut at jeg skulle sove hos sofie. ! :) så syklet jeg, christine og sofie hjem sammen. så hentet vi tingene mine. så dro vi til sofie å pratet litt med foreldrene og så gikk vi opp på loftstuen å satte litt på pc-en. også satt jeg å pratet med tanten min på facebook hun er 19.år. vi fant ut at jeg kanskje skulle komme å besøke henne i trondheim i august. :) jeg håper det ordner seg. ++ at glimt - rosenborg kampen er samme helgen så da skulle vi kanskje på den.:)

_rikkeel_

HVA SKAL DERE GJØRE I SOMMERFERIEN ?
HAR DERE NOEN I FAMILIEN SOM BOR I EN ANNEN BY EN DEG ?


jeg legger inn et bilde av filmen vi så .

TERNINGKAST ; 4-5 KANSKJE
DATO: 22.06.2009 / KLOKKESLETT: 13:14

1 kommentar(er)

idag våknet jeg i 10 tia. :) jeg våknet av telefon peip fordi den hadde lite strøm. jeg gikk opp å satt en time på pc-en. jeg lagde meg en god frokost :- ) så satt jeg å så litt på nettsider. så ringte sofie å lurtepå om vi skulle finne på noe. hun kom til meg i 13- tia. akkuratt nå sitter vi bare å spiser is og koser oss ! :)

_rikkeel_

OUTFIT;

BUKSER; h&m, 199, dongeri
GENSER; new man store, tiger, 999
SINGLETT; h&m, svart, 129


jeg slenger inn et bilde av isen :)
DATO: 21.06.2009 / KLOKKESLETT: 20:52

0 kommentar(er)

idag var jeg på glimt kampen. Sofie skulle legge noe gress eller noe så hun kunne ikke være med. så jeg dro dit først alene. men så møtte jeg Martine og Maria. så ringte Ingvild å spurte om hun kunne komme. Ingvild kom etter hvert å vi satt med Martine og Maria. koselig :) stilling i dag ble 1-1. bra at vi ikke tapte. Bjørn Helge Riise scooret det for lillestrøm og  Daniel Stensland for glimt :). akkuratt nå sitter jeg og prater med sofie jentami. vi sitter å prater omm klær og sko. fra www.ginatricot.com , www.nelly.comwww.coolshop.no  og www.stress.no

_rikkeel_

BRUKER DERE Å SE PÅ KLÆR PÅ NETTE ?
HVORDAN ?

btw; slenger inn noen bilde av det jeg kanskje skal bestille.


fra VANS 399; www.stress.no
digger fargene og er kjempe kul om sommeren !fra VANS, 499; www.stress.no
jeg syns de er så søte ! (:

Wayfarer Clear (svart)
fra Wayfarer, 179 ; www.coolshop.no

OUTFIT ;

BUKSE; croket, jc,  dongeri, 799
SINGLETT; h&m , svart, 129
TUNIKA; jc, blomster, svart, 249
JAKKE; wesc, usikker, blå med orange skrift, 899
DATO: 21.06.2009 / KLOKKESLETT: 13:36

3 kommentar(er)

idag våknet jeg i halv tolv tiden. så satt jeg litt på dataen så spiste jeg frokost. jeg ringte sofie, så sykla jeg til henne. der var ingvild å :) akkuratt nå sitter vi bare på pc-en og ser tv. sofie og ingvild hadde laget kake :) idag skal jeg og sofie på glimt - lillestrøm. ingvild kunne ikke være med siden hun drar til Barcelona i morgen ! :) god tur pusi.

_rikkeel_
DATO: 20.06.2009 / KLOKKESLETT: 21:45

0 kommentar(er)

Igår : idag har jeg vært med sofie,ingvild,christine og juliea ! :) vi var i breivika å spillet volleyball etter skolen :) etter det satt vi oss litt på benken å snakket om hva vi skal gjøre i kveld. vi fant ut at vi skulle ta sånn ting på leggene sånn man river av. og laga taco. å se film og pc-en. også dro alle hjem til hver for seg. så dro jeg til mor. så dro vi til byen. kjøpte meg ++ jeg sov hos mor og far.

SOKKER; 4 pk, H&M, 129
SINGLETT; svart, H&M, 69,50
BLUSE; hvit/bers, beyoung, 399,90
REGNKÅPE; grå lang, fransa, 1299 før, 299

OUTFIT;

BUKSE; croket, jc, 799
GENSER; cubus, 199
SINGLETT; jc, eve, 249


idag : idag måtte jeg stå opp klokken sju. siden vi skulle ta en sånn gammel salten båt til beiarn ! det var skikkelig koselig. vi tok båten i 3 timer. så i 12 tiden var vi framme. så kom bussen å hentet oss. så dro vi på sånn messe. i 3 tia ble vi hentet av bussen. så tok vi båten i 4 tiden hjem. å spiste og syngte. vi dro innom 7-eleven å kjøpe cheescake- strawberry iscream ! det er ynglings isen min :- D så dro jeg hjem en tur. pappa så i går at han hadde en overaskelse til meg. jeg fikk den tlfen, jeg hadde lyst på. som jeg hadde i et tidligere innlegg. ! :) endelig. så dro jeg til mor. spiste is og dusjet. nå sitter jeg bare å hører på musikk og har akkuratt slått på en film på tvnorge ! (: skal sove hos mor og far i natt å ! nå skal jeg snart gå ned. JEG VURDERER Å HA VS ELLER SPØRSMÅLSRUNDE.

OUTFIT;

BUKSE; h&m, dongeri, 199
ØREDOBBER; glitter, perle store henge, 129
BLUSE; beyoung, bers/hvit, 399,90
JAKKE; wesc, blå med orange skrift, 899

_rikkeel_


SYNS DERE DET ER GODT MED SOMMERFERIE ?
LIKER DERE Å STÅ OPP TIDLIG ?
SKAL JEG HA VS ELLER SPØRSMÅLSRUNDE ?

jeg slenger inn et bilde av isen ! :) 7-eleven. LITEN ; 20 kr. STOR ; 59 kr
DATO: 18.06.2009 / KLOKKESLETT: 21:04

0 kommentar(er)Simone har bursdag i dag. loveu pusi. gratulerer med dagen <3

_rikkeel_DATO: 18.06.2009 / KLOKKESLETT: 21:02

0 kommentar(er)

hei. nå har jeg akkuratt kommet hjem fra Sofie. vi gjorde egentlig ikke så veldig mye. før vi dro til sofie var vi i parken på barnehage taket. :) morsomt. også dro vi til sofie. sofie ordnet meg og ingvild på håret. mens sofie ordnet meg på håret hadde ingvild og christine vært så flinke å finne klær til henne i skapet som hun skulle ha på seg i morgen på siste-skoledag :). det var skikkelig fint. ellers idag har jeg vært å besøkt juliea hun var syk. stakkars jentami. god bedring. hun ble med en liten tur ut, men følte seg ikke helt vell. så hun dro hjem. :)

nå har jeg akkuratt vært på butikken å handlet litt godis og urge, til i morgen. :) vi var så heldig at vi fikk komme på skolen en halv time senere siden, vi bare skulle spise godis og ha månedsang. :) deilig å sove en halv time lengre. også er vi ferdige klokken 11:00

OUTFIT ;

BUKSE; croket, jc, 799
TUNIKA; marwin, jc, 249
CARDIGAN; kappahl, 199
SOKKER; hvit, h&m, 99 ( 3 pk )


_rikkeel_
DATO: 18.06.2009 / KLOKKESLETT: 13:46

1 kommentar(er)

hei :) dette blir et ganske kjapt innlegg. idag etter skolen dro vi til breivika. jeg , christine, sofie , rakel og ingvild. vi spilte litt volleyball :) også dro jeg og christine hjem i 13 tia. så dro vi på butikken å kjøpte litt mat. så lagde vi mat. så, så vi reprise av home and away. akkuratt nå sitter vi å lurer på om vi skal ha vannkrig uten for hos christine :D

_rikkeel_
DATO: 18.06.2009 / KLOKKESLETT: 08:14

0 kommentar(er)

god morgen. jeg slenger inn et raskt innlegg før jeg skal på skolen. i dag har vi bare rydding i klasserommet. å vi har till om med kortdag :D er ferdig klokken 11:00. det blir deilig. etter det siden det er så fint vær i dag. skal vi kanskje til breivika å bade. å spise god mat:) men jeg må skynde meg hadebra.

_rikkeel_
DATO: 17.06.2009 / KLOKKESLETT: 21:07

0 kommentar(er)


mathilde har bursdag i dag <3 loveu pusi. gratulerer med dagen :)

_rikkeel_DATO: 17.06.2009 / KLOKKESLETT: 21:05

0 kommentar(er)mathilde har bursdag i dag <3 jeg elsker deg. ! gratulerer med dagen :)DATO: 17.06.2009 / KLOKKESLETT: 20:55

0 kommentar(er)

HEYYY ! :)

HERREGUD. jeg har plagdes med å komme meg inn på bloggen. jeg har glemt passordet.  Sorry, jeg glemmer alltid å blogge når jeg er på dataen. jeg gjør alt annet bortsett fra å blogge. men jeg får bare prøve å oppsummere litt.

jeg har hatt 7 konserter på 3.uker. Jeg har hatt 2 kor konserter, 5 skole forestillinger. :) men det er morsomt.

Også var vi på bankgata for en stund siden. vi var i en sånn film sal. aspåsen og østbyen. også fikk vi en liten omvisning av ei som var elevråds leder. jeg tror ikke jeg kommer til å finne noen ting der. ikke klasserommet, kontoret. ingenting. har dårlig tru der. men men. skolen er så stor. haha nok om det.

BODØ/GLIMT går det ikke akkuratt som forventet. de tapte i dag mot alta 0-3. er det mulig !  i cupen å greier. jaja. de ligger på 12. plass. av 14 lag. : /

idag på skola gjorde vi egentlig ikke så veldig mye. vi hadde mat og hele, vi lagde kake til avsluttninga. trur det hva sånn 12 kaka. også rydda vi. også øvde jeg på sangen " soulmate" med natascha. og etter det så var det ordning til kvelden.+ vi øvde til avsluttningen som var i kveld.  det gikk egentlig ganske bra. det har vært litt prøver å sånn på skolen i det siste.  M7 og carltsen test. og 4 matteprøver i boken. og gloseprøver.

Vi har ingen lekser denne uken :D det er så digg. :) bare gjøre det man vil. i morgen og på fredagen er vi ferdig klokken 11:00 på skolen :D å så er deg sommerferie :-) så sinnsykt bra.

jeg blir så irritert  ALLE  skolene har fått vite klassen borsett fra oss. jeg vil vite det!

Også skal jeg kjøpe meg ny mobil. jeg har ødelagt min tlfen. En lyse lilla nokia. skyve mobil. men akkuratt nå til jeg får meg ny bruker jeg iphonen. vurder å spørre pappa om jeg kan få den. men pappa fant en kul "Nokia 5800 XpressMusic" den er Berøringsskjerm. :) 

Det er SOMMERFERIE snart :) yeees. herregud, hvor godt det skal bli med ferie. i sommer skal jeg være hjemme , sverige, fredrikstad, rygge og kanskje trondheim :) ++ at sofie beste jentami skal kanskje vær med mæ til stokmarknes i den andre helge i sommerferien <3 ælska dæ pusi.

Jeg PRØVER å legge ut  " outfit " men det funker dårlig. men jeg idag hadde jeg på meg:

BUKSE; carlings, disel, 1499
ØREDOBBER; glitter, perle, 89.90
GENSER; h&m, hvit lang armet, 129
SKJERF; cubus, palestina, 149
SOKKER;h&m, kort sokker, lyse lilla, 99 (3pk)

Jeg slenger inn et bilde av telefonen.
Syns dere den var kul ?
Burde jeg kjøpe den ?
Er den bra ?

_rikkel_


hits