DATO: 15.04.2012 / KLOKKESLETT: 15:01

28 kommentar(er)

Her er innkjøpene fra da jeg var i Oslo og Nordby. Fant egentlig ikke så veldig mye, men litt ble det! Kjøpte også en vanlig svart tights fra Bikbok, betakaroten og et par hvite tøysko fra H&M. 

 

Ellers har jeg sittet med matte noen timer, har mattetentamen på torsdag.. Gruer meg, men blir veldig godt å få det overstått! I dag er det kampdag med Bodø-Glimt mot Alta, så da drar jeg og Julie for å se den, deretter en tur på Peppes ♥


Søte ballerina fra H&M, ca 130 kr (?)


Perleøredobb-brett fra Accessorize, 70 kr.


Hvit t-skjorte fra Weekday, 120 kr.

Topp fra Lindex 50 kr (salg)


Hvit skjorte fra H&M 200 kr.


Ballerina fra New Yorker, 120 kr.

Øyenbrynsblyant fra MAC 160 kr og kost 150 kr. 

 

Hva synes dere? 
DATO: 11.04.2012 / KLOKKESLETT: 17:08

12 kommentar(er)


Gave fra verdens beste farmor og farfar♥

 

Bruker dere Lancome eller Clinique? 
DATO: 09.04.2012 / KLOKKESLETT: 12:26

16 kommentar(er)

Hei! Beklager for dårlig oppdateringer altså. Turen til Koster tok litt tid, siden vi først dro til Strømstad for å ta båten over. Vi hadde god tid før båten kom, så ble litt tid til å se i butikker. Innkjøpene får dere se senere. Er nå kommet til Fredrikstad etter å ha tilbragt mest parten av ferien på øya. Var utrolig fint der. Det er ikke lov med biler der, så rundt omkring er det kun syklister og mopeder. Var egentlig veldig lite å gjøre der, men sykt godt å få slappet av! Ble tatt en del bilder så klart. 

Drar til Oslo om under en times tid, så må fikse meg litt før det er avreise hjemover. Ser fram til å komme hjem nå, etter en koselig uke♥ 

 

Har dere hatt en fin påskeferie?
DATO: 03.04.2012 / KLOKKESLETT: 09:53

35 kommentar(er)

Fikk denne av mamma siden hun aldri brukte den, og den er nesten som god som ny. Genseren er fra H&M, og jeg tror ikke den er i butikk enda. Synes svart og sølv sammen er såå kult sammen, så denne var perfekt!! Den har fin lengde og er veldig god i stoffet. Tenker å bruke den til en svart jeans, og noen Jeffrey Cambell liknende. Dere skal få se i en outift senere.

 

Har veldig mye som skjer i dag, så blir lite blogging. Men skal prøve å få postet et innlegg etter dagsturen i Oslo, eller kanskje prøve mobilblogging. Apropo Oslo. Noen som bor i Oslo, i såfall hvordan er været nå? Hva synes dere? 
DATO: 02.04.2012 / KLOKKESLETT: 20:52

21 kommentar(er)

Hei dere :-) Koselig å se at det ble så mange kommentarerer på innlegget under :-) Om dere har noen spørsmål, spør i vei så lager jeg et eget innlegg! Skjønner om noen har noe de lurer på.

 

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Skal spise litt sammen med pappa og lillesøster, før jeg fyker til bestevenninna. Er så godt med ferie, reiser allerede i morgen til Fredrikstad også blir det dagstur i Oslo i morgen. Det ser jeg fram til :-)  Håper dere får en fin kveld.

 

 

Noen spørsmål dere lurer på? spør i vei.

 
DATO: 02.04.2012 / KLOKKESLETT: 12:39

42 kommentar(er)

Haha, dette kan bli gøy :-) Kommer til å prøve å blogge relativt regelmessig. 1-2 daglig innlegg, det kan jeg nok klare. Vil i utgangspunktet at det skal være en hverdagsblogg, men at jeg poster fast en dag en ny sangvideo :-) Hva tror dere om det?

 

Forresten, tusen takk til snilleste Sofie som har hjulpet meg med designet. Er veldig enkelt, men er et par småting som må fikses på, men tenker jeg skal først komme ordentlig i gang først :-) Holder på med litt innspilling nå, så hvordan sang ønsker dere å høre en cover av? :-)
hits