DATO: 26.04.2009 / KLOKKESLETT: 14:35

1 kommentar(er)

heihei. ! :) i dag har jeg ikke gjort stort egentlig. i natt har jeg sovet hos mor og far. veldig koselig :) idag skal jeg kanskje på kino med anna vik. ! er ikke helt sikker på hva vi skal se. men det er ikke sikkert vi drar . får se. i morgen er det general prøve på jazzen og streeten. ! :) jeg gleder meg utrolig masse. + at det er glimt kamp : GLIMT-BRANN.  skriver mer senere tror jeg. Er det noen som skal på glimt kampen ?

_rikkeel_DATO: 25.04.2009 / KLOKKESLETT: 12:44

1 kommentar(er)

Hei ! idag våkna æ i halv ellve tia. så sto æ opp også satt æ litt på dataen. også spiste vi frokost. idag skal æ vær med juliea og christine. det blir digg (a. jeg skal sove hos mor og far i dag. det blir koselig. dette blir et lite innlegg. kanskje jeg skriver mer senere. Jeg skal i alle fall bare kose meg resten av helgen :) . Hva skal dere gjøre i helgen ?
DATO: 24.04.2009 / KLOKKESLETT: 16:24

0 kommentar(er)

hei (:. idag har jeg vært på skolen. også var jeg med ingvild etter skolen :) koselig. vi spiste is å koste oss. Martine sa hun skulle prøve å lage en header til meg i helgen. <3 takktakk. Detter blir et lite innleg. i dag skal jeg se norske talenter og senkveld å bare være hjemme å slappa av. i morgen skal jeg på hytten med mor og far tror jeg. nå er det ikke lenge til danse forestilling. mandag er det generalprøve. skal kanskje være med martine etter dansinga på mandagen, og tirsdag og onsdag er det forestilling :) jeg danser jazz og street . Danser dere ? Å hvordan dans ?

_rikkeel_DATO: 23.04.2009 / KLOKKESLETT: 14:47

0 kommentar(er)


hei hei . igjen. nu har æ endelig fått til å lasta opp bilde , med litt hjelp fra Stine :D. her e et bilde når æ nettopp e kommet fra thailand :) ei stund sia men men. skal blogg mye mer. Æ e så heldig at Martine skal lag en header til mæ :D. det blir bra :). tusen takk martine <3. idag har æ vært på skola , hadde sånn verdens bokdag ting , egentlig helt greit. også har alida og sofie har laga dans som vi skal hvis på forestillinga. de e veldig veldig flink. så til nu har vi øva to ganga med resten av de andre som skal vær med. vi øva i dag i friminutte det gikk bra :). idag skal æ kanskje på badeland med anna :) . ikke helt sikker. hvis ikke skal æ ut med christine , juliea , marie og noen fler kanskje. e ikke helt sikker , har ikke bestemt mæ helt enda.! æ legg ut et bilde av dagens outfit . men det er jo nesten ingen kommentarer ! ;/ det er jo mye artigere med folk som leser bloggen å om hva jeg gjør om hverdagene. så vær så snill å begynn å les folkens. ! jeg har vurdert å slutte men ! : pp. 

_rikkeel_DATO: 09.04.2009 / KLOKKESLETT: 16:01

0 kommentar(er)

heihei , alle sammen :) sorry overskritfta si vell det meste. sorry folk. men ingen leser jo nesten så hva er vits. Det er påskeferie :) da blir det svergie og hytta , :) blir kos. snøscooter og godis. å svensk godis. hahah , det blir bra. i helga har æ vært i stokmarknes å besøkt mamma, hva en del med Marte , vi så paradise å sånn :) det hva kos. å i går hva æ dro æ å pappa på hytta etter æ kom hjem. i dag våkna blei æ vekt av mor så spiste vi frokost det hva koselig :) også slappa vi bare av. også dro vi hjem å pakka til sverige. BTW; vi drar til sverige i mårra tidlig eller på lørdags mårran kommer an på været

snakkes bloggere  _ rikkeel_hits