DATO: 25.03.2011 / KLOKKESLETT: 18:03

31 kommentar(er)

I går var jeg, Julie og Christine på kino. Filmen var utrolig bra, altså never say never med Justin Bieber! Var egentlig veldig få i kinosalen, men det var egentlig bare bra :-) Filmen handlet om hans liv, hvordan han ble kjent også fikk vi se mange klipp fra konserter osv. Var egentlig ikke noe "stor-fan" av han helt til i går. Heh, ser ikke bort i fra at jeg tar med meg noen å ser den en gang til. Anbefaler alle til å se filmen uansett fan eller ikke.

Men skal få på meg joggedressen å fjerne sminken, så tar jeg turen bort til Rakel, og blir der i kveld. Vi skal kose oss med pizzabakeren, godis osv♥ Ha en fin kveld!

Har dere sett filmen?
DATO: 02.03.2011 / KLOKKESLETT: 15:11

20 kommentar(er)

For en stund siden mottok jeg extensions fra siden Rapunzel of Sweden. Har nå hatt dem en stund, grunnen til at jeg skriver om dem først nå er, for jeg ville teste dem litt ut. Jeg er superfornøyd til nå. Jeg har en pakke med fargen #8 brown. Jeg var sikker på at jeg kom til å trenge to pakker, men det holder evig nok med en.

Vær gang når jeg skal lage flette bruker jeg extensionsene. Den blir så langt og tykk. Det som også er bra med disse, er at det er 100% ekte hår. Du kan krølle, slette, kreppe osv. Det funker akkurat som et "vanlig" hår. Det eneste som er litt negativt er at det er ekkelt å sove med, men det er de fleste extensionsene du får kjøpt. De kan også klø litt! Men ellers så er de veldig bra. Karakter 5/6.

Jeg vil anbefale disse til alle som bare vil ha litt hårforlengelse, eller tykkere.
Har dere langt eller kort hår?
DATO: 01.03.2011 / KLOKKESLETT: 14:56

22 kommentar(er)

Heei, dere. Siden sist har jeg gjort en del, men har bestemt meg for å lage et innlegg om bynatta. Bynatta er et arrangemang for alle konfirmantene i Bodø området. Det var rundt 700 folk der med litt folk som ikke var konfirmanter i tillegg. Synes kvelden var bra, men for min del ble det litt kjedelig etter mange timer med å gå rundt å trø i spektrum.

Var bra sceneshow, men kunne skjedd litt mer. Jeg var så heldig at jeg fikk synge der også, noe som var sykt gøy. Sang "what a feeling" av Irene Cara til de som skulle lure :-)

Jeg fikk også møte min kjære Rikke igjen og Sofie. De er søsken. To herlige jenter, som jeg møtes altfor sjeldent desverre. Men alt i alt var det en utrolig bra kveld, storkoset meg virkelig. Og ja, Sofie har vært med i x-factor for de som kanskje kjenner henne igjen :-)
flinke snuppan♥


mi Rikke♥


Sofie snuppa!

Konfirmeres dere i år?
hits