DATO: 27.03.2010 / KLOKKESLETT: 11:58

24 kommentar(er)

Ferieee. Endelig er uka kommet til at det skal være påskeferie. I dag reiser jeg, pappa og søster til junkerdalen/grensa for å bli til tirsdag, å da reiser jeg til mamma og blir der resten av ferien. Skal kose meg skikkelig, regner med dere også skal det. Grunnen til ingen blogging i går var at jeg var med jentene så jeg var ikke på pcen etter jeg kom hjem. Skal spise en stor og god frokost nå for å så pakke å dra. Skal kanskje møte rakel også litt før jeg drar, men må se det litt an. Rakel har også fått seg blogg; www.rakeeleilertsen.blogg.no :-)

Beklager å møtte si det, men tror det kommer til å bli lite blogging i påsken. Ett innlegg her å der, ja. God påske og ferie alle sammen.Jeg satt å så gjennom bildene fra mgp lokal, herlighet jeg savner det..Hva skal dere i påsken?DATO: 25.03.2010 / KLOKKESLETT: 17:07

15 kommentar(er)

Er det noe jeg virkelig gleder meg til så er det til at gina tricot skal komme til Bodø. De fleste har sikkert fått det med seg at det skal komme på kjøpesentre vårt city nord, som er blitt bygd ut til et større kjøpesenter. Jeg gleder meg, er vell det eneste jeg kan si. De har sykt mye fine klær til en utrolig billig penge. Minner meg om h&m egentlig bare bedre utvalg synes jeg. De har utrolig mange fine kjoler (!). Har en del plagg der i fra, men mer skal det bli. Jeg synes virkelig de er heldig de som har gina tricot i sin by. Utrolig bra butikk. Det eneste som er litt dumt er at det er veldig mange som kjøper samme ting der i fra, men gjør jo egentlig ingenting. Kjenner jeg virkelig får sommer-følelsen av å se bildene.

Har dere gina tricot der du bor?DATO: 24.03.2010 / KLOKKESLETT: 14:41

22 kommentar(er)

I går var jeg en av de heldige som fikk se A1, Chand, Vinni, Maria Haukas Storeng, en til og wigwam på gratis konsert nemlig "vinterlyd". Det var helt syk stemningen. Det som var at når A1 skulle dra i taxien var jeg, Christine og Charlotte så smart at vi sprang til hotellet der dem bodde å fikk klem, bilder og pratet litt med dem. Jeg tipper vi ikke så særlig smart ut der vi sprang, men herlighet det var verd det.Syk opplevelse. Når jeg skulle spørre om bilde ble det utrolig dårlig engelsk; picture please? og masse annet tull. Er sykt heldig som har fått møtt de, fatter det ikke helt enda.Fint bilde sa du?!Nå venter rommet som skal ryddes, one tree hill skal ses og øving til naturfagsprøve, great. Skal ha konsert i dag også, gleder meg.

Har dere noen gått møtt A1?
DATO: 22.03.2010 / KLOKKESLETT: 00:20

23 kommentar(er)

Hei. Nå tenkte jeg at siden jeg kaller bloggen min -sangbloggen burde jeg kanskje legge ut flere sangvideoer der jeg synger. Jeg trenger litt forslag til hva jeg kan synge. Jeg er kanskje mest glad i rolige sanger, men skrive noen sanger dere synes er fine eller liker. Kan være hva som helst. Så da er det bare å skrive en sang/sanger dere ønsker høre meg synge. :-)


Ingvild og Julie er de som får meg til å gjøre ting jeg gjør!

Hva vil dere høre meg synge?DATO: 19.03.2010 / KLOKKESLETT: 11:46

12 kommentar(er)

Heeei. Nå skal jeg og hele familien dra til Riksgrensa for å kjøre slalåm. Gleder meg! Ville bare si at det ikke kommer til å bli noe blogging i helgen siden det er ikke pc der så må blogge på søndag eller mandag. Sorry for lite innlegg nå, men jeg må spise frokost, ordne meg og pakke litt til så god helg alle sammen. Når jeg kommer hjem håper jeg på en stor overaskelse av dere, mange kommentarer! :-)Er dere glad i å stå slalåm?DATO: 18.03.2010 / KLOKKESLETT: 15:14

23 kommentar(er)

Heeei dere! Nå er jeg akkuratt kommet meg til mamma. Jeg sitter godt planta i sofaen å ser paradise episoden fra i går med pause hele tiden. Reklamene på nette går fra Alica keys og Alexander With, ja uname it. Fikk ikke dratt til Ingvild i går siden jeg måtte pakke.. Var noen timer på skolen i dag eller tre faktisk. Resten av dagen kommer til å gå til slappe av og se paradise i kveld såklart. Hørte rykter om at Daniel gikk ut. Helt greit for meg for å si det sånn. 

I morgen reiser vi til riksgrenen for å kjøre slalåm. Tror det kommer til å bli sykt gøy. Vi skal bo på hotell å til og med dra på SPA! Gleder meg utrolig. Det er et type badeland der også så det kommer nok til å bli gøy. Værtfall når jeg har verdens beste søster på 12.år med. Hun er stesøstra mi, men vi har alltid sakt at vi er søsken. 

Nå skal jeg se litt videre sånn at jeg får med meg home and away også. Nå ble det veldig spennende her. Panodroas eske er nå så må slå opp fanen. Dere får nøye dere med webcamera bilder denne gang. Svart-hvit til og med. Krøllene mine er naturlige eller blir vell mere fall i håret.Smilet er som regel på plass.Hvem "heier" du på i paradise hotel? DATO: 17.03.2010 / KLOKKESLETT: 15:56

13 kommentar(er)

Jeg kom meg faktisk på skolen i dag, overaskende nok. Kjente jeg var ganske så slapp, men ble en bra dag for det. I morgen drar jeg jo til mamma så resten av dagen må jeg vell bruke på lekser, pakke og rydde rommet mitt. Ingvild lurte på om jeg ville komme en tur til henne så skal se om jeg får tid til det siden jeg er ikke helt i form. Håper jeg får tid!

Nå sitter jeg å gjør lekser og skal snart se home and away. Noen bilder fra dagen, julieee! <3Hva er planen dere for resten av dagen?
DATO: 16.03.2010 / KLOKKESLETT: 21:36

11 kommentar(er)

Jeg tar tidlig kveld nå siden jeg ikke er helt i form. Skal spise litt nå så se paradise hotel. Når jeg var på skolen i dag følte jeg meg virkelig ikke helt på topp. Var på dansingen i dag også noe jeg kanskje ikke skulle gjort, men følte for å dra siden vi snart har forestilling. Har feber, vondt i kroppen og influensa hvis dere lurte. Skal muligens til legen i morgen hvis jeg ikke blir bedre. Håper virkelig at jeg kommer meg på skolen i morgen, tror jeg må presse meg selv litt siden på torsdags kveld reiser jeg til mamma. Vi skal dra til Svergie for å kjøre slalåm å litt forskjellig. Da må jeg være frisk :-) Ingvild og Juliea hadde det litt gøy etter skolen å fant ut at de skulle "døpe" meg. Det var sykt kaldt, men smile er som regel oppe!Skal ikke klage er vell uinnteressant å lese om klagingen min, right? Så over til noe bra (!!) Jeg skal reise til syden om 2.månder og fire dager. Gleder meg helt utrolig mye. Sist jeg var i varmerestrøk var vell Thailand. Passer bra trenger å bli litt brunere. Kan nesten ikke vente.

Skal dere til syden? I såfall hvor.DATO: 15.03.2010 / KLOKKESLETT: 15:44

15 kommentar(er)

Det ble dessverre null hyttetur i helgen med Ingvild og Christine. Vi får ta det en annen gang. I stede sov Christine hos meg hele helgen også var vi i byen med Ingvild og Julien. Lørdag hadde vi jentekveld også. Ingvild og Julien sminka meg som en "brunkremberte". Jeg disser virkelig ikke folk med brunkrem. Jeg synes det er helt greit at de med brunkrem bruker det å sånn, men det er ikke helt min greie. :-) Resultate ble ikke helt som forventet.


 For det om det ikke ble hyttetur så hadde jeg en bra helg. Hvis det blir dårlig blogging denne uken er det en grunn til det. Ikke noe alvorlig trenger bare en liten pause. Bare sier det på forhånd. Trenger å klare tankene mine litt, kroppen min er rett og slett bare sliten.

Nå er Ingvild og Juliea her å vi hører på musikk og jeg skal snart dra til farmor for å spise. Skal også på sang i dag, og ikke minst FARMEEEEN! Juliea har fått seg blogg; www.julieearonsen.blogg.no. Ta en titt :-)

Bilder fra helga, enjoy.

Har dere hatt en bra helg?
DATO: 12.03.2010 / KLOKKESLETT: 16:02

19 kommentar(er)

JULIE!!! Jeg fikk helt sjokk når hun ringte meg, ja jeg begynte å gråte når hun ringte meg. Visste virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.. Begynner lett å gråte. Så jeg og Christine dro til henne, og herregud det var godt å se henne igen. Det var virkelig dagens høydepunkt, eller forresten ukens. Tenk dere å skal møte en av dine bestevenner som du ikke har sett på over tre uker, det er en utrolig herlig følelse. Synes neste litt synd i Christine når vi gikk til henne, jeg gikk å holdte henne i hånden å klemte og var sykt glad. Når vi kom til henne fikk jeg endelig gitt henne en klem. Det var utrolig deilig å henne tilbake.

Jeg skrev jo at hun skulle komme tilbake nå første kommende mandag, men de bestemte seg for å komme hjem i går heller. Sykttt, bra (!!)

I dag skal Christine overnatte å vi skal se norske talenter, se film og spise en god middag/kvelds siden i morgen skal vi tidlig opp for å dra på hytten. Både Ingvild og Christine skal være med å overnatte til søndag. Gleder meg! 

Nå skal vi dra å handle, så hade! God helg.


Dere er verdens beste!

Hva skal dere gjøre i helga?
DATO: 10.03.2010 / KLOKKESLETT: 15:09

26 kommentar(er)

Jeg har klipt meg, synes håret mitt er blitt utrolig kort (i forhold til det var). Jeg klipte det 6-7.cm helt sykt, men jeg trengte det virkelig. Håret mitt var kjempe slitt. Jeg hadde hår til over halveis på ryggen, dårlig forklar ja? Som alle sier det er bare hår, men for meg er håret en del av meg. Det er utrolig rart å si det, men det er faktisk det som er sant. Jeg skal jo konfirmere meg om 1.år å noen månder, og da ønsker jeg virkelig at jeg har langt hår som jeg hadde før. Har jo engeltig langt hår enda, men så klart ikke samme. Så nå er det jo en ny start for håret mitt. Skal nemlig starte å pleie det godt å bruke hårkuren å sånn.

Så er det noen som har en hårkur å anbefale? Trenger det virkelig. Har prøvd define-sine, men føler ikke det hjelper stort. Ønsker gjerne en som lukter forfriskende og er bra. Hvis du har en du eller andre bruker så vær så snill å si i fra.

Ingvild sitter å gjør lekser mens Christine sitter å spiller på telefon. Vi har akkuratt spist is og dots. Utrolig godt, sunne ja (!!) Planen for dagen er å være med Christine å kanskje gjøre litt lekser. Føler jeg har glemt noe nå, farmeeeeen og paradise hotel, ja! :-)

Denne hårkuren bruker jeg forresten nå.Har dere en/noen hårkur/hårkurer å anbefale?
DATO: 08.03.2010 / KLOKKESLETT: 15:56

26 kommentar(er)

Ja, overskriften. Om 7.dager også kalt en uke så skal jeg endelig møte min kjære Julien, can not wait.. Hun har vært borte syyykt lenge, hun har vært i Drammen. Når jeg tenker meg om har hun ikke vært så lenge borte, men det føles som et år. Hun har vell vært borte i snart tre uker. Det er ganske lenge å være borte fra en av sine bestevenner. Poenget mitt er at jeg gleder meg helt sykt til Julie kommer hjem, og jeg savner/savnet henne utrolig mye.

Over til dagen i dag. Samme gamle kjedelige skoledag. Vi skal ha tre framføringer, ja dere hørte riktig TRE! Det er kanskje ikke så veldig mye, men for meg som virkelig ikke liker å framføre ting så passer det utrolig dårlig. Kjenner at jeg gruer meg ganske så mye egentlig. På onsdag skal vi framføre om "religioner" vi har jobbet i tre, fire uker (?) Å torsdag venter to musikkframføringer (!!!). Jaja det kunne vært verre, for det er mye bedre med framføringer enn prøver.

Denne uka skal jeg foressten "bo" hos farmor og farfar. Passer bra! Nå skal jeg spise, se home and away å dra på sang. Alt i alt blir dette nok en bra uke, tror jeg.

Vinneren av blogg vs blogg ble www.anettejk.blogg.no. Gratulerer.Savner du noen?
DATO: 07.03.2010 / KLOKKESLETT: 17:36

14 kommentar(er)

Det eneste jeg kan si er at det var en utrolig bra bursdag. Jeg advarer dere på forhånd, vi er spesielle på vår måte! Gidder ikke å skrive under navnet på alle kan bare si at det var meg, Ingvild, Charlotte, Juliea, Christine, Rakel og Marie som var der. Bildene er tatt med Christine sitt fantastiske speilreflekskamera! :-)Hva synes dere om bildene?DATO: 07.03.2010 / KLOKKESLETT: 12:54

6 kommentar(er)

Skulle bare poste et fort innlegg siden nå skal jeg dra til Christine beste. Blir vell en liten slaske søndag, eller hva Christine? Tror nok det. Beklager for utrolig dårlig blogging i helga, men vi har hatt "Christine & Ingvild" helg. Fredag overnattet jeg og Ingvild hos Christine. Det var syyyykt koselig, og i går hadde vi jentekveld.Har storkost meg hele helga synd det er skole i morgen. 

Gleder meg skikkelig masse til neste mandag for da kommer Julien hjem fra Drammen. Har savnet henne sykt, har til og meg laget sånn nedtellingskjema.

Nå skal jeg stelle meg for å dra til Christine, kos dere videre denne fine søndagen. Synes dere har vært litt slapp med å kommentere i det siste. Setter sånn pris på at dere kommenterer så vær så snill å ikke slutt. 


Se hva jeg fant på facebook, haha trodde jeg skulle dø av latter. www.chonte.blogg.no, rikke og christine når vi var i Trondheim. Var en helt fantastisk tur. 

Hva er deres planer for dagen?DATO: 05.03.2010 / KLOKKESLETT: 17:38

4 kommentar(er)

Hei, nå holder jeg, Ingvild, Rakel og Juliea å fikse oss sammen for å dra i bursdag til beste Christine. Det kommer helt sikkert til å bli kjempe koselig, gleder meg! Ser dere engelsken min i overskriften, ble du imponert nå over meg.? Haha, tulla.

Beklager null blogging i går, men jeg var faktisk ikke på pcen i går. Så jeg beklager. Det ble ikke verdens lengste innlegg i dag. Haaade!


Bursdagne min i fjor, beste jentene.

Hva skal du gjøre i dag ?
DATO: 03.03.2010 / KLOKKESLETT: 20:02

12 kommentar(er)

I dag har en av mine bestevenner Christine bursdag. Tenk i dag er det 14.år siden hun kom til i denne store verden. Sykt spør du meg. Christine, du fortjener virkelig den beste bursdagen og beste feiringa, jeg elsker deg! Du er en helt utrolig venninne og jente. Det er sykt hvordan du er, du er rett og slett fantastisk. Hei, ta en titt på min bestevenn som har bursdag i dag da!


Christine, Juliea og Rikke.


Christine, Rikke, Ingvild og Marie.


Christine, Rikke og Juliea.


Ingvild, Christine og Rikke.

Gratuler henne med dagen!DATO: 02.03.2010 / KLOKKESLETT: 19:19

13 kommentar(er)

De fleste savner sommeren som meg, jeg kan nesten ikke vente på sommeren som kommer. Det blir sikkert veldig bra. Dagene man bare var med venner, koste seg, badet og var på ferie. Jeg savner virkelig den tiden. Tenkte å vise litt hva jeg savner aller mest.Brevika tilbrakte jeg vell en del av sommeren med de beste. Da vi spilte volleyball, nesten ikke tordte å badet og solet oss. Det var utrolig koselig dager.Dagen jeg og Julie var på "rafting". Var utrolig gøy. Miss it! Den jenta er utrolig herlig, elsker henne.Den gangen vi var i Thailand, beste ferien jeg noen gang har hatt tror jeg. Ingenting mer å si egentlig.Dagene jeg brukte på å være med min beste Pernille.

Har så utrolig mange flere bilder å alt, men nå skal jeg dra til Christine. Så hade!

Savner dere sommeren?
DATO: 01.03.2010 / KLOKKESLETT: 15:47

9 kommentar(er)

Burde vell egentlig tatt denne fletta opp litt før, men jeg er jo litt treg.Har sett veldig mye av sånne sidefletter som er rufset til. Det er utrolig kult spør du meg. Jeg er veldig glad i fletter å sånn så jeg kan vell si at jeg liker dette veldig godt. Synes det er finere jo lengre hår man har egentlig, fordi da blir den lang!

Fant forresten en lite "oppskrift" på den. Prøv å teste det hvis du ikke har gjort denne fletta før!

1. Det er viktig å gi håret rikelig med volum før du begynner å flette det. Slik får du en tykk flette med masse struktur. Føn håret ditt med en varmebeskyttende og volumgivende mousse, gjerne med hodet nedover for å få så mye fylde som mulig.
2. Flett håret ved å lage en tykk flette der du strammer noen steder og fletter løsere andre steder. Tuper nederst før du setter på strikken. Det gir hold og et passe rotete uttrykk.
3. Avslutt med å dra løs litt hår og trekke litt i fletten. Da ser den tykkere ut, og blir mer røff.


hits