DATO: 13.02.2011 / KLOKKESLETT: 16:51

32 kommentar(er)

Du bor i Stokmarknes, jeg bor i Bodø. 7 lange timer med bil og en halvtimes flytid. Beklager for at jeg ikke er der i dag med lys, kort, kake og gave til deg, slik som i fjor. Men jeg håper du får en fantastisk dag. For det om jeg ikke er der, så er dette din dag. Jeg tenker kun på deg, mamma!

Mange sier vi er blitt ganske like igjennom årene, selv om jeg ikke helt kan se likheten utseende messig. Men vi har mange egenskaper som er veldig like. Du var min nærmeste, den jeg alltid fortalte ting til og alltid ringte uansett. Men ting forandret seg etter du flyttet, men jeg vil uansett alltid elske deg♥

Verdens beste mamma, du er en fantastisk person. Du er vakker, omtenksom og sier alltid ting du mener. Tilslutt vil jeg bare si; Jeg ønsker deg en super dag videre, du fortjener det. Hils lillesøster fra meg å gi henne en klem fra meg. Jeg savner dere, kommer oppover om to helger. Jeg gleder meg. Du er den beste mammaen i verden, love you.

Hilsen Rikke♥
DATO: 12.02.2011 / KLOKKESLETT: 18:13

50 kommentar(er)

For en stund tilbake ble jeg sponset av siden Headweb med noen filmkoder. Tenkte derfor å gi en av dere mulighet til å vinne en kode, slik at dere kan leie en film gratis. Trenger ikke så mange selv.

Headweb er en norsk nette side som leier ut filmer. De koster alt fra 39,- å oppover å leie en film. De har utrolig godt utvalg å god kvalitet. Anbefaler alle å sjekke deres side om dere skal leie en film på nette :-)

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med. Du kan kommentere så mange ganger du vill, men husk epostaddressen din. Slik at jeg har mulighet til å kontakte deg hvis du vinner!

Vinneren blir trukket enten onsdag eller torsdag førstkommende uke.


Dette innlegget er i sammarbeid med Headweb, men det er mine ærlige meninger!
DATO: 08.02.2011 / KLOKKESLETT: 21:08

38 kommentar(er)

Bildene er tatt da vi var på Hitra. En av bildene skal bli brukt på invitasjonen til konfirmasjonen min. De er tatt av mine kjære tante♥ Som dere kanskje ser over så holder jeg og Rakel på å fikse på designet. Eller rettere sagt, Rakel holder på å ordne designet på bloggen. Ja, det er hun som laget den forrige headeren min også. Hun er sykt flink♥

Hva synes dere?
DATO: 07.02.2011 / KLOKKESLETT: 14:41

23 kommentar(er)


Om ikke så veldig lenge venter jeg på en pakke med clip-on sett fra rapunzelofsweden.no. Siden jeg akkurat har klipt meg, blir det veldig bra! Gleder meg. Blir gøy å kan variere med kort og lang hestehale, krøller og alt sånne ting.


Som dere ser har dem veldig godt utvalg av farger, og de selger ikke bare clip-on sett. Håper det er like bra som jeg har hørt. Bestilte forresten fargen #8, altså denne. Dere får senere høre enda litt mer om nettsiden deres :-)

Dette innlegget er i sammarbeid med Rapunzelofsweden.


Har dere extensions? Isåfall hvor er de fra?
DATO: 06.02.2011 / KLOKKESLETT: 18:17

47 kommentar(er)


Legg igjen en link, så skal jeg besøke bloggen din å legge igjen en kommentar. Kanskje du får en ny fast leser♥
DATO: 04.02.2011 / KLOKKESLETT: 19:08

33 kommentar(er)

Heei, dere! Som overskriften sier, jeg har da klipt meg kort. Jeg er veldig fornøyd, men er ekstremt uvant. Har klipt bort 6-8.cm noe som er ganske mye. Uff, kommer til å savne det gamle lange håret mitt, menmen. De fleste av dere tenker sikkert. "det er jo bare hår" eller "det vokser fort ut igjen".

Men for meg så er det ikke bare ett hår.Høres kanskje veldig dumt ut, men håret mitt er det jeg er mest fornøyd med. Da jeg satt meg i frisørstolen var jeg fast bestemt på at de slitte tuppene skal bort. Men da hun tok fram saksen å var klar til å klippe, begynte jeg å tenke. Jeg har snart konfirmasjons, da vill jeg faktisk ha ett fint hår. Ikke ett slitt et som ser ut som, jaa.. Dere skjønner.

Smarte meg har ikke klipt meg på over ett år, noe som vill si at da må man klippe mye. Så et tips, klipp deg ofte!! Hvis ikke ender du opp som meg :-)

Før;Etter;

Hva synes du om håret mitt nå?
DATO: 03.02.2011 / KLOKKESLETT: 16:14

26 kommentar(er)

Heihei!

Til neste år på denne tiden må jeg ha bestemt meg for hva jeg skal søke på når jeg skal gå vidregående. I forrige var da klassen på sånn utdanningsmesse. Var faktisk ganske interessant. Etter å ha vært der, har jeg faktisk litt lyst å jobbe i fengsel. Var mange sånne "stasjoner" med forskjellig yrker alt fra fotograf til høgskolen i Oslo.

Men iallefall, det var en liten sånn fotografstasjon der man ble tatt bildet av en fotograf. I går kom da disse bildene ut på nette. Er gøy å ha sånne bilder som er tatt hos fotograf!
Hva synes dere om bildene?
hits