DATO: 28.02.2010 / KLOKKESLETT: 13:37

20 kommentar(er)

Det var ca.27 stykker som meldte seg på for å være med i blogg vs blogg. Jeg og Ingvild skrev alle bloggaddressene på en lapp å trakk. Det ble www.manager.blogg.no vs www.anettejk.blogg.no! Stem i vei på den bloggen du synes er best.


VS


DATO: 27.02.2010 / KLOKKESLETT: 15:23

29 kommentar(er)

Hei! Nå tenkte jeg at jeg kunne ha en blogg vs blogg, men jeg har ikke lyst å velge ut to. Derfor så kan du som har blogg melde deg på å legge igjen en kommentar om at du er med. Det blir ingen premie, bare at du vinner over en annen blogg.

Når det er meldt på over 20.stykker velger jeg ut to tilfeldige med trekning om hvem som skal kjempe mot hverandre. Meld deg på!
DATO: 26.02.2010 / KLOKKESLETT: 19:13

11 kommentar(er)

Hei! Null blogging i går grunnen er at jeg var i bakken å kjøte slalåm. Det var syyyykt gøy. Jeg møtte Rakel og moren der så jeg kjørte med dem. Vi var der hele dagen så det ble lite pc tid. 

Dagen i dag har vært med Ingvild, vi reiste til Stokmarknes i ellve tiden flyet landet klokken halv tolv. Vi var hjemme en liten stund før vi dro til Nesse, det var veldig koselig! Problemet mitt når er at jeg ikke får lastet inn bilder på denne pcen, dessverre. Får bli et bildeinnlegg av alt vi kommer til å gjøre i helgen når jeg kommer hjem. 

Jeg tenkte jeg skulle ha en blogg vs blogg i morgen. Sier mer om det i morgen.Jeg kom forresten til finalen i blogg vs blogg hos; www.ida8d.blogg.no. Blir utrolig glad om du kan stemme på meg, forhånd takk! 

Nå skal jeg og Ingvild sitte litt på pcen også begynne å ordne oss til å dra ut. Kos dere videre.


Bilde fra brylluppet til mamma!

Hva har dere gjort i dag?
DATO: 24.02.2010 / KLOKKESLETT: 19:46

19 kommentar(er)

Nå har jeg fått nytt design med gooood hjelp fra Ingvild. Ble veldig fornøyd. Jeg er fullt klar over at dette er ikke headeren som vant, men siden vi slei veldig med de tre andre som vant ble det denne. Siden den er ganske lik den andre. Det er kun skrifta som er forskjell.Jeg synes det er godt med en forandring i blandt, men ikke for mye. Får se hvor lenge jeg vil ha det sånn. Føler på en måte at det ble en litt "ny" blogg.Hva synes du om mitt nye design?
DATO: 24.02.2010 / KLOKKESLETT: 17:29

5 kommentar(er)

Heeeei. Vet dere hva jeg nettopp fant ut, at jeg er med i enda en blogg vs blogg. Det er utrolig gøy. Bloggen er; http://kathrinet.blogg.no/. Blir som sakt veldig glad om du stemmer på meg.

Dagen i dag har jeg brukt på å være med Christine og Ingvild. Jeg og Christine var en liten tur i byen for å kjøpe meg noen tøysko, dere vet sånne billige på h&m. Uknow, sier vi. Gidder ikke å legge bilde ut av de, halve Norge har dem sikkert. Så dro jeg en tur til Ingvild etter det. Nå skal jeg snart spise, også dra til Ingvild etter på. I think. Ser dere at engelsken min er ganske så bra, neida tulla. Nå hører jeg pappa rope, snakkes.


Kjenner jeg savner sommren utrolig mye. Dagene man bruker på å være ute med venner, null sminke og bare kose seg! Det er ganske herlig, ja.

Stemte du på meg i denne blogg vs blogg?
DATO: 23.02.2010 / KLOKKESLETT: 22:19

15 kommentar(er)

Heihå, nå i kveld har jeg vært hos Christine. Vi har sett mitt favoritt program farmen. Det er jo ikke sånn ordentlig begynt, men vi fikk se litt på tv2. Gleder meg sykt til det begynner igjen. Skal nå bare sitte litt på pcen, slappe av og spise en god kvelds. Har forresten lest gjennom noen kommentarer om at bloggen er bra, at jeg virker hyggelig og at jeg er søt. Det setter utrolig pris på altt dere sier, og at dere faktisk leser bloggen min. Blir veldig glad for vær kommentar, det skal jeg love dere. Tenkte faktisk å legge meg tidlig i dag å, siden jeg kan jo ikke akkuratt ødelegge døgnrytmen min.

Jeg er med i blogg vs blogg på denne bloggen; www.ida8D.blogg.no. Hadde blitt så utrolig glad om du stemte på meg, setter veldig pris på det. Takk på forhånd til dere som stemmer!


Lenge leve uklare bilder. Hehe, prøverommet på h&m på mandagen med verdens beste Christine.

Stemte du på meg i blogg vs blogg?
DATO: 22.02.2010 / KLOKKESLETT: 22:47

18 kommentar(er)

Nå har jeg akkuratt spist en utrolig god kyllingsalat, og sett litt OL. Kom hjem fra Julien for ikke så lenge siden. Jeg, Christine, Ingvild og Julien. Beste jentene. Det var utrolig koselig vi så tv, pratet, lo, lagde milkshake, hørte på musikk og spilte et spill. Husker ikke hva det heter. Veldig koselig var det. Skal legge meg om ikke så lenge siden jeg skal være med pappa på jobb i morgen tror jeg, og tjene litt penger. Trenger det virkelig, er ganske blakk nå gitt, ja. Litt bilder fra kvelden.


Ser du den tingen/pynten som er i milkshaken, det er pynten som Julie laget til meg, søtt ja!


Ingvild er utrolig glad i kinder bueno, pusi.


Sånn går det når Julie skal låne mobilen min.


Det er en tull hvis du ikke skjønte det. Christine og Ingvild.

Hva har du gjort i dag?
DATO: 22.02.2010 / KLOKKESLETT: 15:17

14 kommentar(er)

Hei! Nå sitter jeg å fryser av meg fingrene sammen med Christine. Vi er akkuratt kommet hjem fra en utrolig koselig bytur. Vi sitter nå med vær sitt pledd, og skal se one tree hill. I byen møtte vi mange kjente som Annav, Hilde, Dina, Ingvild,Thea og Bettina. Det var koselig. Kjøpte meg faktisk ingenting i dag. Må spare litt penger til helgen når jeg skal til mamma med Ingvild. Planen for resten av dagen er å være med Christine, også skal Julien være med oss. Blir sikkert ganske koselig, vi skal se film tror jeg.

Outfitten i dag er det jeg fikk av farmor, husker du? Den tightsen/buksa og skjorten jeg pratet om. Digger skjorta. Skriver prisene på de siden det er nytt. Nå skal vi se one tree hill, og home and away er på planen etter det. Kos deg videre i vinterferien det skal jeg. Huff, stakkars de som ikke har vinterferie nå, men de får det jo seinere uansett.

Ring fra gullfunn.
Armbånder fra lene v, glitter, h&m og lindex.

Skjorte fra cubus, kr 299.
Bukse/tigths fra Vero moda, kr 249.
Hvit singlett, fra bikbok.

Hva synes du om dagens outfit?
DATO: 21.02.2010 / KLOKKESLETT: 17:20

9 kommentar(er)

Nå drar jeg snart til Christine, hun er akkuratt kommet hjem fra hytta. Gleder meg til å se henne igjen, ikke så veldig lenge siden sist, men lenge nok. I dag har jeg vært med Ingvild i nordlandshallen å sett kretsamlingen, eller noe. Er ikke helt sikkert på hva det heter. Det var faktisk ganske gøy, synes fotball er mer og mer artigere.

I kveld blir jeg nok til å være med Christine, å bare ta det med ro. Kanskje det blir noe overnatting, litt usikkert enda. Håper det. På fredags morgen reiser jeg og Ingvild til mamma. Hun skal være med. Gleder meg veldig til det.

En av mine bestevenner har forresten fått seg blogg, Julie.ta en titt; www.nilssenjulie.blogg.no.Har ikke noe bilder på denne pcen, så måtte bare ta ett.

Hva er planen din for resten av dagen?DATO: 20.02.2010 / KLOKKESLETT: 22:32

15 kommentar(er)

Nå er jeg hos Ingvild, og vi sitter å svitser mellom OL på nrk og God kveld norge på tv2. Som sakt er Ingvild meget glad i OL. Jeg fikk forresten en utrolig fin tights som ser ut som en bukse og ei ny skjorte av verdens beste farmor, heldig jeg? ja, jeg er det.
 
Var forresten noe helt utrolig som skjedde i dag på vero moda butikken når jeg sto i prøverommet. Plutselig hører jeg at de spiller en sang av Celine Dion, og jeg blir helt i 10000! Du kan tenke deg at folk så rart på meg når jeg skulle gå ut til farmor for å vise henne buksen, så plutselig står jeg å danser. ,

Det blir webcamera bilder i dag å, siden Ingvild`s pc har sånn wecamera program, og jeg ikke kan laste over bilder her. Men nå skal vi se enda mere OL, tjoho. Sorry, men er ikke noe fan av OL, har liksom aldri vært innteressert i det heller. Webcamera bildene er selvfølgelig en kødd, for de som ikke skjønte det. Jeg elsker denne jenta, hun er herlig!


                                                                                                                 
Husk headeravstemmningen !

Ser du OL?
DATO: 20.02.2010 / KLOKKESLETT: 12:51

57 kommentar(er)

God morgen. Jeg har vært så utrolig heldig at jeg har noen venninner av meg har laget headere. Rakel, Ingvild og Lotte har vært så snill. Så siden jeg har fått inn så mange å ikke klarer å bestemme meg selv, tenkte jeg at jeg skulle ha avstemmning. Synes alle er kjempe fine, men klarer ikke å bestemme meg. Så da er det bare å stemme, setter vell en strek i morgen. Stem på den du synes var finest.

1.Laget av Rakel.


2. Laget av Rakel.

3.Laget av Rakel.


4.Laget av Rakel.


5.Laget av Rakel.


6.Laget av Rakel.


7.Laget av Ingvild.


8.Laget av Ingvild.


9.Laget av www.sanglottee.blogg.no


10.Laget av Rakel og Ingvild (Den jeg har nå)


STEM!
DATO: 19.02.2010 / KLOKKESLETT: 22:03

16 kommentar(er)

Hei, søte små og søte store. Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra en utrolig koselig bytur med Juliea og Christine. Vi var på peppes pizza å spiste. Også var vi i byen, måtte bytte noe så da ble det litt nye armbånd, smykker. love it!Sitter nå å snakker med Ingvild beste på webcamera, mens jeg ser på videoer med Truls Svendsen fra senkveld, herlig fyr! Du får nå se innkjøpene mine fra forrige helg, og i dag. Siden jeg ikke fikk over bildene før nå, så det blir litt sent, men bedre sent enn aldri.Bukse fra h&m, 299.krØredobber fra bikbok, 79.krArmbånd fra bikbok, 19.kr (egentlig 79.)Armbånd fra JC, 79.krSmykke fra JC, 99.krSmykke fra h&m, 29,90 kr.Øredobber fra h&m, 49,50 kr.

Hva synes du om innkjøpene?
DATO: 18.02.2010 / KLOKKESLETT: 20:04

8 kommentar(er)

Hei! Nå er jeg hos Ingvild med Juliea, Christine og Rakel. Vi baker sjokoladeboller, nam! I morgen slutter godteriavtalen min å jeg er ferdig, men har lyst å sette meg en ny avtale med at jeg ikke kan spise godteri, drikke brus, eller spise bakst som boller, kanelboller, kjeks osv. Kanskje en liten grunn til at vi baker boller nå, eller Ingvild? I dag på skolen så var vi på kultuhuset å se en forestilling i tre timer, hva er greia med å ha den så lenge egentlig? Den var ganske bra, synes jeg siden det går jo i sang og dans, loveit! Nå kan jeg lukte boller fra kjøkkenet til Ingvild å de, så skal vi kose oss med kakao, boller og ikke minst OL. Ingvild elsker forresten OL til dem som lurte. Nå sitter vi å leker oss litt med web-camera, det er gøy det.Hva har du gjort i dag?

DATO: 17.02.2010 / KLOKKESLETT: 20:39

7 kommentar(er)

Hei! Nå er jeg akkuratt kommet inn døren, og skal skrive videre på fortellinga mi som jeg har til i morgen. Må virkelig bli ferdig med den. Og vi har matteprøve i morgen. Jeg har vært å i nordlandshallen å spilt fotball med Ingvild, Christine og Julien. Det var ganske så gøy, siden jeg ikke kan fotball. Jeg begynner alltid å flire, og klarer rett og slett ikke å konsenterer meg når ballen kommer mot meg. Det hadde vært litt av et syn hvis du hadde sett meg, for det er noe du virkelig ikke vil se. Jeg kunne kanskje meldt meg på Heia tufte laget. Så jeg tror jeg forholder meg til sang.  Nå må jeg skrive videre på fortellinga sånn at den blir ferdig, så må jeg øve litt til matteprøven.Meg og Julie. Jeg savner sommeren! ps. jeg elsker julie!

Spiller du fotball?
DATO: 15.02.2010 / KLOKKESLETT: 15:47

12 kommentar(er)

Hei! Nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om mitt forbilde. Altså verdens beste Celine Dion. Hun er artist, og er veldig kjent! Jeg elsker henne. Hun synger så utrolig bra, det er helt sykt. Mange har nok hørt sangen som hun synger i filmen "Titanic", der hun synger "my heart will go on".

Det startet vell med at hun ble mitt ordentlig forbilde for 2,5 år siden når vi var i Thailand. Kjøpte utrolig mange DVD`er og CD`er av henne som jeg har enda. Helt siden da har hun stått som nummer 1 på min liste. Det er hun som inspirerer meg til å synge, og holde på med musikk. Utrolig, men sant. Den damen er serriøst bare best. Je ghar jo hatt mange forbilder igjennom mitt liv som Malin fra mgpjr, og mange mgpjr finalister. Men ingen av dem har vært i nærheten av Celine Dion. Mitt andre forbilde er Whitney Houston, og Didrik Solli Tangen står høyt på listen også. Men aller best i verden er Celine. Ta en titt på videoene hennes, å se hvor stort talent hun virkelig har.
Hvem er ditt forbilde?DATO: 13.02.2010 / KLOKKESLETT: 20:53

6 kommentar(er)

Hei! To innlegg på en dag, det tror jeg er sjelden at jeg har tid til. Jeg blir ganske så irritert når pc-en ikke vil ta inn bildene, og det kommer et program opp der det står; ingen bilder funnet til nå! huff og huff. I dag har jeg vært på Sortland (et sted i nærheten av der mamma bor). Der her de to kjøpesenter, så derfor fikk jeg kjøpt meg en bukse og noen armbånd fra h&m og bikbok. Når jeg ikke får til å overføre bildene så blir det lite bilder på deg. Nå har jeg og mamma akkuratt vært å leid film, nemlig fame også skal vi spise hjemmelaget pizza, det blir sikkert godt. Kos deg videre av kvelden. For det skal jeg. I dag blir det google bilde, det får så være.Har du sett den?DATO: 13.02.2010 / KLOKKESLETT: 17:09

9 kommentar(er)

Nå er den nye we are the world sangen ute. Jeg synes den er utrolig bra, og veldig fint gjort av dem å lage en sånn video. Det viser jo bare at de bryr seg.Sangen er jo dedikert til jordskjelvet på Haiti. Utrolig flott gjort spør du meg. Jeg synes faktisk den er like bra som den gamle. Teksten og sangen er jo kjempe fin.

Det er kjente artister med som Justin Bieber, Jennifer Hudson, Miley Cyrus, Josh Groban og min beste Celine Dion. Å mange flere. Jeg synes du burde se videoen, og si meningen din etter på. Det er verdt det.Hva synes du?DATO: 12.02.2010 / KLOKKESLETT: 23:43

7 kommentar(er)

Hei! Jeg har det så utrolig travelt om dagene, så det blir lite blogging. Jeg tenker lite blogg for tiden. Haha i går så var Ingvild og Christine hos meg. Da ente jeg og Ingvild med denne samtalen. Se for deg dette.

Rikke: Oj, shit æ har ikke blogga sia mandagen. Det e jo nesten litt krise.
Ingvild: Hæææ? (sånn sjokk stemme)

Men iallefall så beklager jeg. I dag reiste jeg til mamma, og skal være her resten av helgen. Ingvild og Julien har fotballturnering i hele helgen, å jeg og christine skulle dra å se dem. Men siden jeg er her så går ikke det! Sorry jentene mine. Lykke til. Det går så fint, elsker dere. Nå skal jeg ordne meg litt før jeg skal til rødbrygga med Marte og Julie. Det blir nok veldig koselig. Gleder meg virkelig til å se Marte igjen. Har ikke sett henne på flere månder, dessverre.

Btw; Dette innlegget ble skrevet i åtte tiden, er nettopp kommet hjem så fikk ikke tid til å laste det opp før jeg dro.Hva har du gjort i dag?
DATO: 08.02.2010 / KLOKKESLETT: 17:19

19 kommentar(er)

Hei! Dagen min i dag har vært utrolig bra faktisk. Julien var frisk, og dagen gikk utrolig fort. I de første timene så hadde vi samf og norskframføring. Følte vell egentlig at norksframføringen gikk ganske bra, men jeg kan ikke akkuratt si at jeg tok klasserommet med storm, eller kanskje jeg gjorde det? Ikke vet jeg. De siste to timene satt vi å pratet, også satt vi på gangen å pratet med en annen klasse som planla båltur. Jeg vil å dra på en blåtur, tro hvor artig det hadde vært. Klokken halv tre dro jeg på sang, å var der til litt over tre. Dro en tur innom farmor og farfar for å spise også dro jeg tilbake får å øve med dem andre å er nettopp kommet hjem. Så om ikke så lenge må jeg gå på neste "kor" time, eller sangtime, kall det hva du vill å blir der i to timer. Utrolig bra dag spør du meg, siden jeg elsker å synge. Vi har forresten ingen prøver, innleveringer eller framføringer denne uken. S-U-P-E-R-T! Et par bilder fra noen forestillinger.

Synger du?
DATO: 07.02.2010 / KLOKKESLETT: 13:34

23 kommentar(er)

Hei! I dag skulle jeg egentlig i kirka å synge, men det ble ikke noe av siden jeg har blitt dårlig form. Så derfor skal jeg bruke dagen min på å gjøre lekser, også har verdens beste farfar bursdag så vi skal dit å spise å sånn. Jeg er så glad i deg♥ Har pgså framføring i morgen, bokframføring faktisk. Ønsk meg lykke til. Men nå venter leksene på meg, skal også kanskje finne på noe med Christine når hun kommer hjem fra hytta. Gleder meg!

Forresten så synes jeg det var utrolig bra at Didrik vant mgp. Herlighet, for en kjekk mann. Jeg elsker han, sånn serriøst. Nå skal ikke jeg høres veldig fjortiss ut, men den gutten der er jo helt fantastisk flink å synge. Jeg er veldig glad i å høre på opra, tenor og høye balader så det var perfekt at han vant. Legger et bilde av en av norges kjekkeste mann.Hvem hadde du lyst skulle vinne mgp?

DATO: 06.02.2010 / KLOKKESLETT: 16:22

10 kommentar(er)

Hei! Nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle om en av mine bestevenner nemlig Ingvild Hun er virkelig en person man burde bli kjent med. Hennes humør, latter, personlighet og utsende er helt herlig! Vi har gått på samme skole å sånn siden første klassen, men det var vell ikke før i fjerde klassen vi virkelig begynte å få kontakt. I femte-sjette klassen ble vi bestevenner noe vi er enda.

Hun har et fotball talent, som bare det. Hun er forresten keeper om noe lurte. Jeg er så sinnsykt stolt av henne. Hun er bodø beste 96`er keeper av jentene.

Denne jenta her betyr mer for meg en de fleste. Hun støtter meg i tykt og tynt, jeg kan fortelle henne alt. En sånn bestevenn ville vell du også hatt, du ble vell litt misunnelig nå gitt! Det tenker jeg meg. For jeg har verdens beste venner. Hvis jeg mister deg Ingvild så vet jeg ikke hva jeg gjør. Deg og meg for alltid, jeg elsker deg vennen min.

Har du en like bra bestevenn som meg?


DATO: 05.02.2010 / KLOKKESLETT: 18:40

14 kommentar(er)

Hei! Dagen i dag har vært ganske bra. Borsett fra at Julien var syk, noe som gjør dagen min utrolig kjedelig. Den jenta lyser virkelig opp dagen min. Jeg merker det på humøret mitt når hun er borte utrolig men sant. Uff, god bedring jenta mi! Nå kommer Rakel til meg om ikke så lenge vi skal kose oss med tven og god mat. Jeg orker rett og slett ikke å skrive det innlegget jeg skulle skrive egentlig siden det har jeg prøvd 3 ganger så begynner å bli litt lei. Fikk forresten 6 på spansken, jeg er så fornøyd med meg selv faktisk. Nå kommer Rakel, så da får jeg legge fra meg pc-en. Disse tok jeg når vi hadde jentekveld.

Hva er din plan for kvelden?DATO: 04.02.2010 / KLOKKESLETT: 16:06

12 kommentar(er)

Hei! Dagen i dag har vært veldig bra faktisk. Jeg har vært i strålende humør. Skoledagen i dag var ganske så bra. Vi hadde jo engelsk prøve i de tre siste timene, i ett uten noe pause. Det gikk overasskende bra. Jeg kan ikke akkuratt rekke opp handen å si at jeg er så god i engelsk, for det er jeg slettes ikke. Jeg kan jo snakke engelsk å har faktisk fem i det, men når det gjelder skriftelig så er ikke karakteren så veldig god. Skjerpings, Rikke. Men nok om det. Nå skal jeg se home and away som begynner snart, også skal jeg spise her hos farmor og farfar det blir koselig. Har også en prøve i morgen, som vanlig (nesten vanlig da). Faktisk i spansk. Tror det kommer til å gå kjempe bra om jeg øver en del i dag, og lærer meg alt utenatt.  Jeg fant nettopp et bilde av Ingvild, Chrstine og meg på 17.mai i fjor. Dette er to av verdens beste jenter, jeg lover deg. Finnes ikke bedre.Ønsk meg lykke til på prøven i morgen da er du en engel.DATO: 03.02.2010 / KLOKKESLETT: 14:47

15 kommentar(er)

Hei! Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra flymuseet med verdens beste klasse, jeg understreker verdens beste klasse. Jeg er så utrolig fornøyd med min klasse, skulle ønske Ingvild og Julien var der, men vi ses jo hele tiden ellers så. Julie ringte meg så telefon min ble tatt inn, men fikk den heldigvis tilbake. Så pappa om du leser dette så ble den tatt inn for at noen ringte, og den var på lydløs. Så ikke bli sint. Nå venter en fantastisk norsk skrivebok å venter på meg, siden i morgen har vi bokframføring, og vi har engelsk prøve. Dette går fint, folkens (ironi). Håper virkelig det går fint, så jeg skal bruke dagen min på å forberede meg til det, også kanskje dra en tur til farmor og farfar. Må se litt hvordan det blir med alle leksene, og alt det. Uknow, skole. Har forresten sminke fri dag. Skal ikke ha sminke på meg resten av uka. (Hører jeg antydning til applaus her). Må vell også få med meg one tree hill.null sminke.

Har du noen gang prøvd å ha en sminkefri uke?
DATO: 01.02.2010 / KLOKKESLETT: 15:16

18 kommentar(er)

Hei! Jeg vet at det har vært så utrolig dårlig med blogging i det siste, og blogg lysten min er på det laveste nå for tiden. Helgen min har vært så utrolig bra. Har vært med verdens beste jenter. På fredagen var jeg, Christine og Julie a på city nord (kjøpesenter her i Bodø) så det ble det litt nye ting. Var også i byen på lørdagen, så det blir litt bilder av innkjøpene mine. Nå skal jeg på sangpedagog, så skal jeg til farmor og farfar som kom hjem fra Thailand, kan legge ut bilder av alt jeg har fått fra dem senere. Var forresten på en utrolig koselig jentekveld på lørdag, bilder kommer senere. Har sangpedagog om 4.min så må løpe.Hårpynt fra h&m, 19.50.krSkjorte fra h&m. Fra manneavdelingen 199.krSkjerf fra h&m, kr 10. (før 129.)Bluse fra kappahl. kr 99. (før 299)Tights fra carlings. 149.krKjole fra cubus, 10.kr. whaat?! (før 299)

Hva synes du om innkjøpene?
hits