DATO: 31.01.2013 / KLOKKESLETT: 14:27

11 kommentar(er)

I går kunne jeg endelig fortelle at jeg har kommet videre i Idol 2013. Var siste audition fra Trondheim i går. Desverre kom ikke auditionen min på tv, men har blitt spottet noen ganger i løpet av de to siste sendingene. Jeg har nå kommet meg videre til topp 100, så neste tv-sending jeg er med på er når Oslo-helgen står for tur. Gleder meg veldig til å se det! Har fått masse tilbakemeldinger på auditonen min fra da den kom ut på tv2 sine nettsider og har blitt skrevet et par artikler der mitt navn er nevnt og bilder er med. Er veldig veldig gøy, og setter sinnsykt stor pris på alt av tilbakemeldinger, tekstmeldinger, telefoner osv :-) Sist mandag var jeg på et intervju som jeg ikke har nevnt. Gikk veldig bra var angående Idol og musikken. I morgen skal jeg opptre i Spektrum, noe jeg ser fram til!

 

Liste over de som er videre 

Adressa - avisen 

  ♥ Avisa Nordland 


Her er auditionen min, hadde blitt veldig glad om dere hadde delt den videre :-)

 

 ♥ Idol - auditionen min 

 

Hva synes dere, noen spørsmål? :-)
DATO: 12.01.2013 / KLOKKESLETT: 20:50

42 kommentar(er)

Hei. Er akkurat kommet hjem, har i dag vært på jobb i mange timer og sitter bare og slapper av. Var sinnsykt mye å gjøre på jobb i dag, MASSE salg, halve butikken. Så ble litt nytt på meg, kan vise i et innlegg senere.  Nå sitter jeg og ser reprisen av gårdagens Idol-reunion-sending. Noen som fikk med seg det? Er veldig spent framover på programmet. Er spent på om min audition vil komme. Kjenner jeg gleder meg masse!! Er mange som spør om når jeg eventuelt kommer på tven, hvordan dato, klokkeslett osv. Ettersom jeg var i Trondheim vil det bli vist 25 og 30.januar kl 20:00 på tv2 :-)  Hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre. Skal svare så godt jeg kan. Nå skal jeg straks dra til Christine en tur, så får vi se hva kvelden bringer til.DATO: 04.01.2013 / KLOKKESLETT: 23:44

32 kommentar(er)

Nå er det ikke lenge til Idol 10 år, 2013 går på skjermen. Kanskje noen av dere som allerede har sett reklamen på tven? Premiere er neste fredag den 13. januar. Nivået i år er kjempe høyt, sinnsykt mange flinke så dette blir veldig spennende å se. Alle må huske å følge med :-) Og ja, disse bildene er meg på min audition. Dere må følge med i programmet for å se om jeg er videre eller ikke. 


hits