DATO: 31.01.2011 / KLOKKESLETT: 21:32

47 kommentar(er)
//Bikbok.

Like or dislike?
DATO: 29.01.2011 / KLOKKESLETT: 16:54

27 kommentar(er)

Hei, dere! Har siden sist forflyttet meg til Hitra, en utenfor Trondheim. Vi kom hit på torsdagsmorgen og blir til mandagskveld. Skal nyte dagene, sammen med verdens beste♥Grunnen til at vi er her, er fordi familien til mamma er her i fra. Å vi er her nå for å feire "Besta" sin 90.års dag. Er sykt koselig å være her, hele familien er samlet. Er to og et halvt år siden sist jeg var her, å nå er hele familien samla. Ha en fin lørdag, dere.

Ps. gratulerer "besta" med dagen, hun kommer til å bli superglad hvis jeg forteller at hun har fått mange gratulasjoner. Ooog, outfiten er tatt med mobilen uten redigering.

Kjole fra bikbok og sko fra h&m.
DATO: 25.01.2011 / KLOKKESLETT: 19:38

26 kommentar(er)

Det renner inn kommentar etter kommentar om hvorfor jeg aldri blogger. Jeg blogger når jeg har lyst, målet mitt er ikke å få tusen vis av lesere uansett :-)


Heei.Tenkte å vise dere litt av mine nye innkjøp, som jeg ikke har vist på bloggen før. Kommer i flere innlegg, så resten kommer senere. Er ganske glad i bikbok, hvis dere lurte. Sara har tatt alle bildere, så taaakk!


Bikbok, 249 ,- (50%)


Bikbok, 99,- (egentlig 399)


H&M, 49.50,-


Bikbok, 149 (egentlig 299)


Bikbok, 99 (egentlig 149)


Bikbok, 149 (egentlig 299)

Så, hva synes dere om innkjøpene mine?
DATO: 11.01.2011 / KLOKKESLETT: 20:30

11 kommentar(er)

Akkurat nå er jeg, Ingvild og Christine hos Rakel. Vi skal straks dra hjem til meg. Må også fortelle at jeg har fått en haug med fine klær av Rakel. Siden Rakel har speilrefleks blir det litt bedre kvalitet enn det pleier. Er litt gøy å "leke" seg med kameraet til Rakel.. Bilder, enjoy!

love you♥


Hva har dere gjort i dag?
DATO: 04.01.2011 / KLOKKESLETT: 17:27

12 kommentar(er)

Hey. Jeg er tilbake, å i dag med blogglyst og tid. Impressive, Rikke. Rundt fire uker siden jeg var innom blogg.no, har serriøst ikke tid til å tenke blogg. Dagene går jo i skole, sang og trening. Okei da, har kanskje tid til å blogge, men tror selv at jeg ikke har tid! Men nå har jeg funnet ut at jeg skal ta meg tid til å blogge, å heller ta en dagspause eller to, når jeg trenger det. Statistikken er faktisk enda oppe å går, for det om det er to måneder siden jeg blogget. Gøy!

Drar til Julie nå for å bli ferdige med leksene vi har fått i dag.. Utrolig kjedelig å allerede få lekser, innleveringer, men hadde ikke forventet noe annet egentlig :-) Blogges når jeg kommer hjem derfra!

'

Begynte dere på skolen i dag?
hits