DATO: 02.02.2014 / KLOKKESLETT: 18:54

4 kommentar(er)

Hei♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra familiemiddag hos farmor og farfar. Ingvild kommer over en tur, så har vært å kjøpt litt godis, så vi skal bare slappe av og ta igjen litt snakkis! I går var jeg først på årsfest med mine fine Bikbok-jenter, deretter tok jeg og Marte turen i bursdag til Thea♥ Var veldig koselig, spesielt siden det var så masse kjentfolk! Elsker at det er så mye gøy som skjer framover som forskjellige arramenter/bursdag osv. Bursdager er noe av det kosligste jeg vet, haha. Håper dere har hatt en fin helg.
DATO: 11.07.2013 / KLOKKESLETT: 01:54

4 kommentar(er)

HEi! Har hatt problemer med bildetopplastningen en god stund nå, derfor har jeg ikke blogget noe. Ser ingen poeng i å blogge uten bilder. Har skjedd litt siden sist har bla tatt mopedoppkjøring, hatt/vært overnattinger, jobbet litt og reist til Stokmarknes med Ingvild. Egentlig har jeg tatt veldig lite bilder, men litt har det blitt :-)1. Jeg er nå ferdig med mopedoppkjøringen og har bare teorien igjen, wii. Gleder meg masse til å kunne kjøre rundt selv :-) Alle i jentegjengen har jo moped fra før, så det vil bli et veldig stort pluss. Hater å ha bursdag så sent på året, men heldigvis er alt snart i boks. Bildet er tatt fra første dagen på mopedoppkjøringen, var veldig nervøs, men gikk veldig fint!

 

2. Ingvild skulle sove over hos meg, så vi tok oss gjerne en tur ut samtidig, noe som ikke var planlagt i det hele tatt. Møtte masse nye folk, en fin kveld som endte opp i seng litt for sent :-) 

 

3. Nå i helgen som var tok jeg og Ingvild turen til Stokmarknes for å besøke mamsen og familien der. Her hadde jeg kjøpt Cola som sto søsteren på til min kjære lillesøster.

 

4. I 18.årsdag hos Marte på Nesse. En såå fin kveld og ekstra gøy at hun ikke hadde noen som helst aning rundt bursdagsfeiringen til henne. Var nemlig et suprise-party for snuppa! Hun ble veldig glad og ikke minst overrasket. Var ekstra koselig å ha med Ingvild dit også. 

 

5. Bestevenninna mi♥

 

6. Fra helgen jeg og Ingvild dro ut. Meget fornøyd med nattmaten, kanelsnurrer slår aldri feil!

 

Hva har dere gjort den siste tiden?
DATO: 25.06.2013 / KLOKKESLETT: 14:12

18 kommentar(er)

Hei. Har veldig lyst å forandre og gjøre om rommet mitt slik at jeg kan henge alle klærne mine synlig. Derfor trenger jeg mer plass, har altfor mye klær. Etter litt fram og tilbake har jeg nå fått meg bloppis! Her kommer jeg til å selge litt små skatter som kanskje faller i smak hos noen av dere. Blir garantert litt mer påfyll etterhvert. Ser noen av bildene ble litt utydelig aner ikke hvorfor. Besøk Bloppisen min HER om dere vil. 

 

Har dere Bloppis?
DATO: 21.06.2013 / KLOKKESLETT: 23:32

8 kommentar(er)

Dette er et forhåndsskrevet innlegg. Nå befinner jeg meg nok i Trondheim med Marte. Tar en bloggfri dag med mindre det er internett på toget. Noe som hadde vært bra :-) Ha en fin dag! Kommer sterkere tilbake i morgen med masse bilder fra turen og innkjøp. 

 

Edit; internettet på toget er dødstregt, så får ikke lastet opp noe bilder. Har hatt en kjempe fin tur med altfor lite søvn i natt. Så håper på noen timer med søvn nå. Har også fått kjøpt meg en del nytt!
DATO: 20.06.2013 / KLOKKESLETT: 18:30

16 kommentar(er)

Sommerplanene i år er ikke helt klare riktig enda, tar egentlig ting litt som det kommer. Er ganske greit med tanke på å reise når jeg ikke skal jobbe så altfor mye i sommer. Skal jeg kose meg med jentene, bade masse og jobbe litt også! Sene kvelder, hytteturer, grillekvelder, overnattinger osv med jentene er de beste ♥ Tror det blir en fin sommer jeg.

 

♥ Trondheim reiser allerede i kveld med Marte til Trondheim. Ble en veldig spontantur og vi blir ikke veldig lenge pga jobb. Kun fra i dag til lørdag mest for å shoppe og kose oss. Godt å gjøre litt annet når vi først har ferie. Kommer til å bli godt å komme seg pittelitt vekk fra lille Bodø :-)

 

♥ Fredrikstad skal jeg med mamma for å besøke familien til stefaren min. Blir alltid masse god mat, mye bading og shopping der. Vært der mange ganger før, så blir sikkert koselig i år også. Har vært nevnt at vi kanskje skal ta oss en dagstur til London for å shoppe. Håper det ordner seg, hadde vært dødsgøy!! Vi skal da ta førsteflyet om morgenen fra Rygge - London også siste flyet hjem. Perfekt.

 

♥ Oslo for å dra på Rihanna-konsert!! Det blir såå gøy, gleder meg masse. Den dama er rå. Fikk dette i gave av mamma, så det blir jeg, mamma og Ane (søstra mi) som blir å dra. Blir godt med en liten jentetur :-) Sist Oslo-tur med jentene var SÅ bra!!

♥ Thailand-tur i 10-12 dager med Rakel i slutten av juli til begynnelsen av august. Blir mest sannsynlig til at jeg blir med henne og faren til Thailand hvor de har feriehus. GUD det hadde vært fantastisk. Har vært i Thailand en gang før og drar med glede en tur til. Hun har vært der en del ganger og er ganske så kjent der noe som er til stor fordel. 

 

♥ Stokmarknes tar meg sikkert en tur oppover til mamma for å besøke henne. Vi har ikke planlagt helt riktig enda om når. Er jo bare en liten havltime med fly så er jo null stress. 

 

Skal dere gjør noe gøy i ferien?
DATO: 19.06.2013 / KLOKKESLETT: 23:40

8 kommentar(er)

Hei! I dag har jeg gjort ekstremt lite, har vært dødstrøtt i hele dag. Ble veldig sent i går var og kjørte kvelds/nattetur og Marte sov over her i natt. I totiden kom Ingvild hit der vi kun pratet, sov og spiste. Har hatt huset for meg selv i går og til torsdag. Er såå godt! Ble invitert på middag hos Marte der vi grillet og bare koset oss. Nå skal jeg, Julie og Marte gå på en butikk for å kjøpe taco!! :-) 

 

Over til konkurransen jeg hadde forrige uke! Jeg og Ingvild trakk vinneren i går.  Vinneren av en valgfri Superflex-bukse . . . Stine Eilertsen! Har dere hatt en fin dag?
DATO: 17.06.2013 / KLOKKESLETT: 19:04

12 kommentar(er)

WOHO! Marte sendte meg melding i går kveld om vi skulle dra til Trondheim en tur denne uken. Var sikker på at hun bare tullet, men neida hun var serriøs. Så vi reiser nå førstkommenede torsdag. Det blir veeldig koselig :-) Skal dra til henne nå straks slik at vi får bestilt billetter. Gleder meg masse!! Merker det er såå godt med sommerferie, måtte stå tidlig opp for å dra innom skolen en tur, men hadde ingen fag. Også var jeg og Marte på City Nord en tur. Skal ordne meg så drar jeg til henne ♥

Har du vært i Trondheim før?
DATO: 16.06.2013 / KLOKKESLETT: 02:12

24 kommentar(er)

Hei! Puh for en lang dag. Har vært oppe siden klokken ti og stresset meg bortover til kirken hvor jeg hadde to konserter. Hadde glemt å slå på vekkerklokken så ble rimelig stress, men rakk det fint. Gikk veldig veldig fint og var som vanlig kjempe gøy. Kom akkurat hjem fra en koselig kveld hos Julie med Marte. Godt med en rolig kveld kjenner jeg. Skal sove nå, må opp tidlig i morgen der vi skal forsette med familie/slekts-helegen. Blir sikkert koselig. Har ikke tatt så mye bilder i dag, men ble noen. 

 

Har dere hatt en fin lørdag?
DATO: 15.06.2013 / KLOKKESLETT: 00:54

27 kommentar(er)

Hei dere! Så bra dere likte konkurransen, kommer nok en del framover, så er bare å følge med :-) Kom akkurat hjem fra Julie sammen med Ingvild hvor vi hadde trekløver-kveld♥ Hadde fri fra skolen i dag, men hadde mulighet å komme opp i muntlig eksamen. Så i åttetiden våknet jeg og var dødsnervøs før trekningen klokken ni. Heldigvis kom ingen førsteklassinger opp!! Så nå har vi SOMMERFERIE. Det er deilig det. La meg deretter ned for å sove videre, noe som var såå godt. Dro senere på dagen en tur på City Nord med farmor for å spise lunsj før jeg deretter trente. 

 

Hele denne helgen skal vi ha en slekstreffs/familie-helg. Altså en helg der hele slekta er samlet for å gjøre divere ting sammen. Så i dag startet dagen med at vi dro til tremeningene mine for å spise sammen. Var veldig koselig å se alle igjen, noe som skjer altfor sjeldent siden vi bor ganske så spredt rundt om i landet. I morgen skal jeg synge på to konserter, så har ikke mulighet for å være med da. Men konsert blir gøy som alltid. Nå skal jeg bare se en film før jeg legger meg. Kom dere opp i eksamen?
DATO: 12.06.2013 / KLOKKESLETT: 23:06

6 kommentar(er)

Hei! I dag hadde vi fri fra skolen, noe som var veldig deilig. Sto derfor opp noen timer senere enn vanlig og dro deretter på jobb noen timer på formiddagen. Vi har salg på halve butikken så er noe å gjøre til enhver tid. Det er såå gøy når det er mye folk og tiden går kjempe fort. Etter jobb dro jeg i bursdag til min kjære farmor med resten av familien. Der koset vi oss med middag og kaker og feiret henne. Har egentlig ikke så veldig mye å fortelle, skal se dagens episode av Paradise nå. I morgen skal jeg forresten få satt i gang en spennende konkurranse. Så det er bare å følge med. 
DATO: 10.06.2013 / KLOKKESLETT: 21:45

0 kommentar(er)

Hei dere! Begynner å bli en stund siden sist nå? Har vel egentlig ingen god grunn for at bloggingen plutselig ble avsluttet heller. Tenkte å prøve å starte opp igjen, er jo veldig gøy når man først kommer i gang. Håper bare jeg klarer å holde det oppe denne gangen. Ellers har hatt en veldig fin helg med mye gøy som ble gjort. Fredag var jeg i bursdag til søte Mona og dro deretter direkte til Julie der også Marte var for å overnatte. Ble ikke så altfor sent siden jeg hadde jobb dagen etter. Var litt å gjøre på jobb, så dagen gikk ganske fort. På lørdag hadde jeg en supermorsom kveld, vi var masse jenter samlet hos Julie, noe som var super koselig. Deretter dro jeg og Marte videre. Kvelden endte med at vi begge overnattet hos Julie og vi kom oss sent i seng for å si det slik. I morgen setter jeg i gang en spørsmålsrunde :-)
DATO: 15.04.2013 / KLOKKESLETT: 20:53

0 kommentar(er)

Hei! i morgen reiser jeg og jentene til Oslo for å dra på Justin Bieber konsert! Nå er faktisk datoen rett rundt hjørnet! Tar siste flyet i morgen kveld og siste flyet hjem på torsdag. Vi gleder oss helt villt og har nesten ikke snakket om annet den siste tiden. Blir sååå gøy! Etter filmen hans kom ut har jeg vært ganske så stor fan, så dette blir helt syyykt! Vi skal på konsert onsdag og sjekker inn på hotell for dagene noe som blir veldig koselig :-) Det blir en jentetur med masse shopping, god mat OG Justin Bieber. Kunne virkelig ikke bedt om mer altså! Åh for en uke jeg har foran meg, GØY!  Sitter nå og prøver å lese til prøve jeg har i morgen, men merker det er vanskelig å konsentrere seg? Haha, veldig gira med andre ord! Regner med det er mange av dere som også skal på konsert! 

♥♥♥
DATO: 06.04.2013 / KLOKKESLETT: 21:51

1 kommentar(er)

Hei! I går var jeg og Ingvild en tur hos Rakel. Vi bare spiste taco og så film. Senere på kvelden kom Christine. Vi dro hjem i halv to-tiden, og Ingvild sov over. Var veldig koselig, sovnet ikke før altfor sent. Derfor var det ekstra godt å sove lenge i dag! Tidligere i dag var jeg en tur på City Nord med Christine. Har bestemt meg for og ikke kjøpe noe særlig før Oslo-turen om 10 dager!! Men merker det er veldig vanskelig. Uansett kom akkurat til Lena, skal sove over her. Så nå skal vi diske opp med litt godis og bare se film og kose oss. Lenge siden jeg har vært med henne, så er ekstra koselig :-) Håper dere får en fin kveld♥
DATO: 31.03.2013 / KLOKKESLETT: 23:57

5 kommentar(er)

Hei! Kom ned fra fjellet bare for noen timer siden, etter en fin påskeuke. Har gått både langrenn ski og stått slålom og kjørt mye snøscooter. Har vært koselig, men kjenner det er veldig godt å være hjemme igjen. Gleder meg til å se jentene som jeg ikke har sett på mange dager. Foruten Christine som har vært sammen med sin familie på samme plass som oss. Håper dere har hatt en fin påske så langt♥ Har akkurat spist taco og ligger bare i sengen og slapper av, skal straks sette på en film. Har ikke tatt noe særlig med bilder, men ble noen. 
DATO: 24.03.2013 / KLOKKESLETT: 23:12

2 kommentar(er)

Hei! Har blitt en del spørsmål den siste tiden alt fra Idol til jobben min. Så har tenkt å samle det opp i noen innlegg for å besvare spørsmålene. I første omgang blir det; 

 

♥ Idol - Musikk - Sang


Ba de deg synge to ganger, eller gjorde du det selv etter at Greve hadde sagt takk? Hehe dette har jeg fått litt spørsmål om. Audition min er klipt slik at kun sangdelen kommer med. Altså uten tilbakemeldingene fra dommerene. I mellom den ene sangen hadde vi en samtale, før jeg deretter satt i gang med en ny sang. Så jeg startet ikke bare å synge to ganger av meg selv, nei. 

 

Hvordan var det å være på selve Idol, med alt kamera og folkene? Selve Idol er så gøy, helt sinnsykt! Da vi kom til der auditionene ble avholdt var det kamera over alt. Bokstavelig talt! Da jeg kom ut fra audition min ble det gjort intervjuer, tatt bilder av osv. Folkene i Idol er fantastiske! Man blir kjent med de og de hjelper til med alt. 

 

Kunne du vært med på Idol senere en gang? Mm, veldig usikker. Tar det med tiden egentlig.
Hvordan var Oslo-helgen med Idol? Den var krevende. Man går igjennom så ekstremt mye på så liten tid og føler et stort press. Man blir kjent med masse folk, øver hele tiden. Husker at jeg spiste ca ingenting da jeg var der, så da jeg reiste hjem var jeg veldig sliten. Men for en helg!! Blitt kjent med såå mange fine folk som jeg ble veldig knyttet til. Skal til og med reise nedover til Kristiansand-jentene jeg ble kjent med :-)

 

Har du lyst å si hva dommerene sa til deg? Jeg fikk tre ja av Kurt, Dansken og Greve. Det var egentlig ganske så delte meninger. Både Kurt Nilsen, Tone Damli og Dansken mente jeg var veldig ung (var bare 15.år på audition-dagen). Men Kurt og Dansken mente absolutt jeg hadde noe å gjøre i konkurransen og at sangstemmen min hørtes mye eldre ut enn en 15-åring. Siden de først var litt i tvil, ovebeviste jeg dem med mitt andre sangvalg. Tone syns jeg var flink og sang rent, men at hun ikke fikk helt den "wow-følelsen". Hun synes jeg var veldig søt og kledde meg bra. Hadde virkelig aldri trodd hun skulle si det. En av norges vakreste damer liksom. Gjorde egentlig ingenting at hun sa nei, haha. Greve var den som var mest "på" og gira. Han mente jeg hadde hele pakken. Stemmen, utseendet, formdling og at han godt kunne se for seg meg bli en kjent sang og klare meg bra i musikkbransjen. Så alt i alt er jeg kjempe fornøyd og synes det er såå gøy at jeg fikk være med på dette selvom det ikke gikk helt plettfritt å gå videre. 

 

Er en i klassen min som også er med på Idol i år. Hun heter Anniken Kolstad, kjenner du henne? Så gøy da! Ja Anniken ble jeg kjent med under Idol. Kjempe søt jente med en såå fin sangstemme! Flinka som kom seg videre til topp 12 og greier!

 

Hva er planene dine videre med musikken? Nå som Idol-tiden min er over, føler jeg tiden er inne for å virkelig begynne å jobbe for målene mine. Snakk om studio til våren, noe jeg gleder meg veldig til! Så får vi ta det derifra. Skal jobbe sinnsykt hardt for å nå akkurat det jeg vil :-)

 
Kan ikke du komme ut med flere sangvideoer? Jeg holder på med innspilling nå. Ligger en del på Youtube allerede. Sjekk ut HER!

 

Hva synes du om å synge i kor? Jeg liker veldig godt alt som har med kor å gjøre, synger jo selv i et! Er veldig veldig gøy. 

 

Hvem er den flinkeste i koret ditt? Kan du velge 1 eller 2? Er veldig mange flinke i koret mitt, så kan ikke velge ut en eller to. Alle er flinke på sin måte :-)

 

Hva er det beste du har opplevd? Mm, vanskelig spørsmål egentlig. Kanskje Idol-tiden? Var så sinnsykt gøy og alle folkene var og er fantastiske. Er en periode jeg setter sinnsykt pris på at jeg fikk være med i. 

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, kommer fler svar senere. God påske♥
DATO: 31.01.2013 / KLOKKESLETT: 14:27

11 kommentar(er)

I går kunne jeg endelig fortelle at jeg har kommet videre i Idol 2013. Var siste audition fra Trondheim i går. Desverre kom ikke auditionen min på tv, men har blitt spottet noen ganger i løpet av de to siste sendingene. Jeg har nå kommet meg videre til topp 100, så neste tv-sending jeg er med på er når Oslo-helgen står for tur. Gleder meg veldig til å se det! Har fått masse tilbakemeldinger på auditonen min fra da den kom ut på tv2 sine nettsider og har blitt skrevet et par artikler der mitt navn er nevnt og bilder er med. Er veldig veldig gøy, og setter sinnsykt stor pris på alt av tilbakemeldinger, tekstmeldinger, telefoner osv :-) Sist mandag var jeg på et intervju som jeg ikke har nevnt. Gikk veldig bra var angående Idol og musikken. I morgen skal jeg opptre i Spektrum, noe jeg ser fram til!

 

Liste over de som er videre 

Adressa - avisen 

  ♥ Avisa Nordland 


Her er auditionen min, hadde blitt veldig glad om dere hadde delt den videre :-)

 

 ♥ Idol - auditionen min 

 

Hva synes dere, noen spørsmål? :-)
DATO: 12.01.2013 / KLOKKESLETT: 20:50

42 kommentar(er)

Hei. Er akkurat kommet hjem, har i dag vært på jobb i mange timer og sitter bare og slapper av. Var sinnsykt mye å gjøre på jobb i dag, MASSE salg, halve butikken. Så ble litt nytt på meg, kan vise i et innlegg senere.  Nå sitter jeg og ser reprisen av gårdagens Idol-reunion-sending. Noen som fikk med seg det? Er veldig spent framover på programmet. Er spent på om min audition vil komme. Kjenner jeg gleder meg masse!! Er mange som spør om når jeg eventuelt kommer på tven, hvordan dato, klokkeslett osv. Ettersom jeg var i Trondheim vil det bli vist 25 og 30.januar kl 20:00 på tv2 :-)  Hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre. Skal svare så godt jeg kan. Nå skal jeg straks dra til Christine en tur, så får vi se hva kvelden bringer til.DATO: 04.01.2013 / KLOKKESLETT: 23:44

32 kommentar(er)

Nå er det ikke lenge til Idol 10 år, 2013 går på skjermen. Kanskje noen av dere som allerede har sett reklamen på tven? Premiere er neste fredag den 13. januar. Nivået i år er kjempe høyt, sinnsykt mange flinke så dette blir veldig spennende å se. Alle må huske å følge med :-) Og ja, disse bildene er meg på min audition. Dere må følge med i programmet for å se om jeg er videre eller ikke. 


DATO: 23.12.2012 / KLOKKESLETT: 01:53

5 kommentar(er)

♥ Hører på musikk hele tiden. Da jeg står opp, før dusjen - i dusjen - etter dusjen, når jeg føner håret, ja uname it

 

♥ Bor kun med min kjære pappa

 

♥ Etter videregående skal jeg ta et år til USA hvor jeg satser alt på musikken.

 

♥ Ja, også skal jeg flytte til Trondheim 1.år med bestevenninna for å ta et jobb år eller bare et år med studie. Tiden vil vise.

 

♥ Jeg er halvt chilensk. (Altså mamma er fra Chile) 

 


♥ Har farget hår mitt en gang (til den fargen jeg har nå). Fra mørkeblondt til brunt. 

 

♥ Biter negler. Sykt ekkelt ja, jeg vet.

 

♥ Er verdens dårligste på sangtekster. Lager min egne ord som jeg synes passer inn, haha. Tar fort melodier og kjenner igjen sangen, men tekstene sitter ikke med en gang nei..

 

♥ Har aldri hatt et dyr før, er redd for det meste liksom.. Ellers så tåler jeg ikke hund, katt osv..

 

♥ Har en uvane med å knekke i fingrene litt for ofte! 

♥ Min drøm er å fylle Madison Sqaure Garden. En dag, en dag :-)

 

♥ Har bursdag 28.november, altså veeldig sent på året?. 

 

♥ Jeg spiller gitar og skriver egne sanger. (Her: Youtube-kanelen min)

 

♥ Jeg jobber på Bik Bok i Bodø, i en stor og kjempe fin butikk. Der har jeg jobbet siden jeg var 14 

 

Noen dere ikke visste om meg?
DATO: 13.08.2012 / KLOKKESLETT: 17:23

2 kommentar(er)

Skal dusje og fikse meg etter en lang dag på stranden. Deretter drar vi inn til sentrum for shopping og restaurant med noen andre folk! Håper dere får en fin kveld.
DATO: 11.08.2012 / KLOKKESLETT: 16:31

3 kommentar(er)

Ps. Grunnen til at innleggene blir "rare" er fordi jeg mobilblogger. Macen er ikke med!

I dag har vi hatt en så fin dag. Stor kost oss. Maaange timer på stranden og bading. Slik det skal være! Skal hoppe i dusjen straks, for så dra ut. Deretter skal vi for å se Norges OL gull håp, håndball-jentene. Har det egentlig litt småtravelt, ligger en time foran dere, skal rekke å fikse meg og alt det der :-)
DATO: 10.08.2012 / KLOKKESLETT: 22:52

2 kommentar(er)

Heei! Lenge siden sist.. Jeg vet, jeg vet. Fikk sånn "akkut-lyst-å-blogge" tid, så da slår jeg jo selvfølgelig til!

Er for tiden i Hellas (Kos, Tigaki) og koser meg så mye. Er her sammen med farmor og farfar og har kvaltitets-tid med dem. Selvom vi bare har vært en dag, eller vi ankom tidlig på morgenen i dag, trives jeg utrolig godt. Skal være her i åtte eller ni dager, er ikke helt sikker. Værtfall været er fantastisk, lover. Er så sinnsykt godt med varme, har hatt en dritt sommer hjemme, når det kommer til været.

I dag har vi egentlig hatt en veldig rolig dag. Sjekket ut stranden noen timer, fikk faktisk skille! Har aldri skjedd før første dagen, hehe. Og vært på en restaurant i gå-gaten her. Helt grei mat! Ellers virker grekerne veldig hyggelig, og trege...... Ventet dødslenge på maten. Men klager ikke, har det kjempe fint! I morgen skal vi bruke mesteparten av dagen på stranden, gleder meg og håper på å få værtfall litt brun-farge. Også skal vi muligens på shopping på kvelden og selvfølgelig dra ut for å spise - noe som vi alltid gjør hver kveld i syden! Skal få blogget i morgen og, om internettet vil samarbeidet.


DATO: 13.07.2012 / KLOKKESLETT: 00:35

7 kommentar(er)

 Jeg savner hvordan vi en gang hadde det, mamma...

DATO: 09.06.2012 / KLOKKESLETT: 21:23

4 kommentar(er)

Hei. Overnattet hos Julie i natt, var veldig koselig med bestevenninna, som alltid. Vi satt oppe til i ett-tiden og bare pratet og jobbet med eksamen. Ja, kom forresten opp i samfunnsfag.. Helt greit egentlig, var negativ først, men begynner å komme seg nå. Fikk om Vest - Europa og Norge etter 1945, så om noen av dere har noe informasjon om det, spytt ut!

Har bare sittet med forberedelser i hele dag, og tatt noen timer med pause, veldig godt! Skal spise taco med papsen og lillesøster før jeg skal jobbe enda litt mer. Blir nok tidlig kveld for å jobbe enda mer i morgen. Tirsdag skal jeg opp, gruer meg.... Tror det kommer til å gå fint, men samtidig veldig skummelt! Snart er det ferie, og takk gud for det.

Noen tips angående muntlig - eksamen? Rop ut.
DATO: 15.04.2012 / KLOKKESLETT: 15:01

28 kommentar(er)

Her er innkjøpene fra da jeg var i Oslo og Nordby. Fant egentlig ikke så veldig mye, men litt ble det! Kjøpte også en vanlig svart tights fra Bikbok, betakaroten og et par hvite tøysko fra H&M. 

 

Ellers har jeg sittet med matte noen timer, har mattetentamen på torsdag.. Gruer meg, men blir veldig godt å få det overstått! I dag er det kampdag med Bodø-Glimt mot Alta, så da drar jeg og Julie for å se den, deretter en tur på Peppes ♥


Søte ballerina fra H&M, ca 130 kr (?)


Perleøredobb-brett fra Accessorize, 70 kr.


Hvit t-skjorte fra Weekday, 120 kr.

Topp fra Lindex 50 kr (salg)


Hvit skjorte fra H&M 200 kr.


Ballerina fra New Yorker, 120 kr.

Øyenbrynsblyant fra MAC 160 kr og kost 150 kr. 

 

Hva synes dere? 
DATO: 11.04.2012 / KLOKKESLETT: 17:08

12 kommentar(er)


Gave fra verdens beste farmor og farfar♥

 

Bruker dere Lancome eller Clinique? 
DATO: 09.04.2012 / KLOKKESLETT: 12:26

16 kommentar(er)

Hei! Beklager for dårlig oppdateringer altså. Turen til Koster tok litt tid, siden vi først dro til Strømstad for å ta båten over. Vi hadde god tid før båten kom, så ble litt tid til å se i butikker. Innkjøpene får dere se senere. Er nå kommet til Fredrikstad etter å ha tilbragt mest parten av ferien på øya. Var utrolig fint der. Det er ikke lov med biler der, så rundt omkring er det kun syklister og mopeder. Var egentlig veldig lite å gjøre der, men sykt godt å få slappet av! Ble tatt en del bilder så klart. 

Drar til Oslo om under en times tid, så må fikse meg litt før det er avreise hjemover. Ser fram til å komme hjem nå, etter en koselig uke♥ 

 

Har dere hatt en fin påskeferie?
DATO: 03.04.2012 / KLOKKESLETT: 09:53

35 kommentar(er)

Fikk denne av mamma siden hun aldri brukte den, og den er nesten som god som ny. Genseren er fra H&M, og jeg tror ikke den er i butikk enda. Synes svart og sølv sammen er såå kult sammen, så denne var perfekt!! Den har fin lengde og er veldig god i stoffet. Tenker å bruke den til en svart jeans, og noen Jeffrey Cambell liknende. Dere skal få se i en outift senere.

 

Har veldig mye som skjer i dag, så blir lite blogging. Men skal prøve å få postet et innlegg etter dagsturen i Oslo, eller kanskje prøve mobilblogging. Apropo Oslo. Noen som bor i Oslo, i såfall hvordan er været nå? Hva synes dere? 
DATO: 02.04.2012 / KLOKKESLETT: 20:52

21 kommentar(er)

Hei dere :-) Koselig å se at det ble så mange kommentarerer på innlegget under :-) Om dere har noen spørsmål, spør i vei så lager jeg et eget innlegg! Skjønner om noen har noe de lurer på.

 

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Skal spise litt sammen med pappa og lillesøster, før jeg fyker til bestevenninna. Er så godt med ferie, reiser allerede i morgen til Fredrikstad også blir det dagstur i Oslo i morgen. Det ser jeg fram til :-)  Håper dere får en fin kveld.

 

 

Noen spørsmål dere lurer på? spør i vei.

 
DATO: 02.04.2012 / KLOKKESLETT: 12:39

42 kommentar(er)

Haha, dette kan bli gøy :-) Kommer til å prøve å blogge relativt regelmessig. 1-2 daglig innlegg, det kan jeg nok klare. Vil i utgangspunktet at det skal være en hverdagsblogg, men at jeg poster fast en dag en ny sangvideo :-) Hva tror dere om det?

 

Forresten, tusen takk til snilleste Sofie som har hjulpet meg med designet. Er veldig enkelt, men er et par småting som må fikses på, men tenker jeg skal først komme ordentlig i gang først :-) Holder på med litt innspilling nå, så hvordan sang ønsker dere å høre en cover av? :-)
DATO: 22.06.2011 / KLOKKESLETT: 17:00

5 kommentar(er)

Ville bare stikke innom for å si at jeg lever, men jeg kommer ikke til å starte å blogge igjen nå. Jeg kan ikke tro at det enda er noen som er inne på bloggen, men det er koselig! Grunnen til ingen blogging de siste månedene, er at jeg rett og slett ikke gidder. Kommer kanskje tilbake en dag, hvem vet :-)

Men jeg har laget meg twitter, egentlig så laget jeg meg den for veldig lenge siden. Og etter jeg så Never say never med Justin Bieber, startet jeg for fulgt å bruke den. Egentlig bare for å stalke han, for å være ærlig. Såå hvis dere vil følge meg videre, så følg meg gjerne på twitter. @rikkeel.

Oppdaterer egentlig ganske ofte der, så hvis dere vil se hva jeg driver med, follow meg! @rikkeel
DATO: 25.03.2011 / KLOKKESLETT: 18:03

31 kommentar(er)

I går var jeg, Julie og Christine på kino. Filmen var utrolig bra, altså never say never med Justin Bieber! Var egentlig veldig få i kinosalen, men det var egentlig bare bra :-) Filmen handlet om hans liv, hvordan han ble kjent også fikk vi se mange klipp fra konserter osv. Var egentlig ikke noe "stor-fan" av han helt til i går. Heh, ser ikke bort i fra at jeg tar med meg noen å ser den en gang til. Anbefaler alle til å se filmen uansett fan eller ikke.

Men skal få på meg joggedressen å fjerne sminken, så tar jeg turen bort til Rakel, og blir der i kveld. Vi skal kose oss med pizzabakeren, godis osv♥ Ha en fin kveld!

Har dere sett filmen?
DATO: 02.03.2011 / KLOKKESLETT: 15:11

20 kommentar(er)

For en stund siden mottok jeg extensions fra siden Rapunzel of Sweden. Har nå hatt dem en stund, grunnen til at jeg skriver om dem først nå er, for jeg ville teste dem litt ut. Jeg er superfornøyd til nå. Jeg har en pakke med fargen #8 brown. Jeg var sikker på at jeg kom til å trenge to pakker, men det holder evig nok med en.

Vær gang når jeg skal lage flette bruker jeg extensionsene. Den blir så langt og tykk. Det som også er bra med disse, er at det er 100% ekte hår. Du kan krølle, slette, kreppe osv. Det funker akkurat som et "vanlig" hår. Det eneste som er litt negativt er at det er ekkelt å sove med, men det er de fleste extensionsene du får kjøpt. De kan også klø litt! Men ellers så er de veldig bra. Karakter 5/6.

Jeg vil anbefale disse til alle som bare vil ha litt hårforlengelse, eller tykkere.
Har dere langt eller kort hår?
DATO: 13.02.2011 / KLOKKESLETT: 16:51

32 kommentar(er)

Du bor i Stokmarknes, jeg bor i Bodø. 7 lange timer med bil og en halvtimes flytid. Beklager for at jeg ikke er der i dag med lys, kort, kake og gave til deg, slik som i fjor. Men jeg håper du får en fantastisk dag. For det om jeg ikke er der, så er dette din dag. Jeg tenker kun på deg, mamma!

Mange sier vi er blitt ganske like igjennom årene, selv om jeg ikke helt kan se likheten utseende messig. Men vi har mange egenskaper som er veldig like. Du var min nærmeste, den jeg alltid fortalte ting til og alltid ringte uansett. Men ting forandret seg etter du flyttet, men jeg vil uansett alltid elske deg♥

Verdens beste mamma, du er en fantastisk person. Du er vakker, omtenksom og sier alltid ting du mener. Tilslutt vil jeg bare si; Jeg ønsker deg en super dag videre, du fortjener det. Hils lillesøster fra meg å gi henne en klem fra meg. Jeg savner dere, kommer oppover om to helger. Jeg gleder meg. Du er den beste mammaen i verden, love you.

Hilsen Rikke♥
DATO: 12.02.2011 / KLOKKESLETT: 18:13

50 kommentar(er)

For en stund tilbake ble jeg sponset av siden Headweb med noen filmkoder. Tenkte derfor å gi en av dere mulighet til å vinne en kode, slik at dere kan leie en film gratis. Trenger ikke så mange selv.

Headweb er en norsk nette side som leier ut filmer. De koster alt fra 39,- å oppover å leie en film. De har utrolig godt utvalg å god kvalitet. Anbefaler alle å sjekke deres side om dere skal leie en film på nette :-)

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med. Du kan kommentere så mange ganger du vill, men husk epostaddressen din. Slik at jeg har mulighet til å kontakte deg hvis du vinner!

Vinneren blir trukket enten onsdag eller torsdag førstkommende uke.


Dette innlegget er i sammarbeid med Headweb, men det er mine ærlige meninger!
DATO: 08.02.2011 / KLOKKESLETT: 21:08

38 kommentar(er)

Bildene er tatt da vi var på Hitra. En av bildene skal bli brukt på invitasjonen til konfirmasjonen min. De er tatt av mine kjære tante♥ Som dere kanskje ser over så holder jeg og Rakel på å fikse på designet. Eller rettere sagt, Rakel holder på å ordne designet på bloggen. Ja, det er hun som laget den forrige headeren min også. Hun er sykt flink♥

Hva synes dere?
DATO: 07.02.2011 / KLOKKESLETT: 14:41

23 kommentar(er)


Om ikke så veldig lenge venter jeg på en pakke med clip-on sett fra rapunzelofsweden.no. Siden jeg akkurat har klipt meg, blir det veldig bra! Gleder meg. Blir gøy å kan variere med kort og lang hestehale, krøller og alt sånne ting.


Som dere ser har dem veldig godt utvalg av farger, og de selger ikke bare clip-on sett. Håper det er like bra som jeg har hørt. Bestilte forresten fargen #8, altså denne. Dere får senere høre enda litt mer om nettsiden deres :-)

Dette innlegget er i sammarbeid med Rapunzelofsweden.


Har dere extensions? Isåfall hvor er de fra?
DATO: 06.02.2011 / KLOKKESLETT: 18:17

47 kommentar(er)


Legg igjen en link, så skal jeg besøke bloggen din å legge igjen en kommentar. Kanskje du får en ny fast leser♥
DATO: 04.02.2011 / KLOKKESLETT: 19:08

33 kommentar(er)

Heei, dere! Som overskriften sier, jeg har da klipt meg kort. Jeg er veldig fornøyd, men er ekstremt uvant. Har klipt bort 6-8.cm noe som er ganske mye. Uff, kommer til å savne det gamle lange håret mitt, menmen. De fleste av dere tenker sikkert. "det er jo bare hår" eller "det vokser fort ut igjen".

Men for meg så er det ikke bare ett hår.Høres kanskje veldig dumt ut, men håret mitt er det jeg er mest fornøyd med. Da jeg satt meg i frisørstolen var jeg fast bestemt på at de slitte tuppene skal bort. Men da hun tok fram saksen å var klar til å klippe, begynte jeg å tenke. Jeg har snart konfirmasjons, da vill jeg faktisk ha ett fint hår. Ikke ett slitt et som ser ut som, jaa.. Dere skjønner.

Smarte meg har ikke klipt meg på over ett år, noe som vill si at da må man klippe mye. Så et tips, klipp deg ofte!! Hvis ikke ender du opp som meg :-)

Før;Etter;

Hva synes du om håret mitt nå?
DATO: 03.02.2011 / KLOKKESLETT: 16:14

26 kommentar(er)

Heihei!

Til neste år på denne tiden må jeg ha bestemt meg for hva jeg skal søke på når jeg skal gå vidregående. I forrige var da klassen på sånn utdanningsmesse. Var faktisk ganske interessant. Etter å ha vært der, har jeg faktisk litt lyst å jobbe i fengsel. Var mange sånne "stasjoner" med forskjellig yrker alt fra fotograf til høgskolen i Oslo.

Men iallefall, det var en liten sånn fotografstasjon der man ble tatt bildet av en fotograf. I går kom da disse bildene ut på nette. Er gøy å ha sånne bilder som er tatt hos fotograf!
Hva synes dere om bildene?
hits