DATO: 30.12.2012 / KLOKKESLETT: 19:41

3 kommentar(er)

Hei! :-) Tenkte jeg skulle komme med en liten anbefaling. Det er to produkter fra Redken. Har brukt en del av deres produkter en stund, og er kjempe fornøyd! :-) 

 

Color Extend - Shine Enrich (rød): Det er en en silkeaktig, nesten litt olje-aktig. Den forsegler splittende ender og "elektrisk-hår" og tilfører en skinnsende glans, samtidig som den gir kraft-full beskyttelse mot at fargen ikke skal falme. Tuppene på håret blir silkemykt! :-) Jeg bruker denne når håret er tørt, og har mest fokus på tuppene. Prisen ligger på ca 220,- og oppover.

 

Iron silk 07 (rosa): Dette er en varmebeskyttende. Man får en skinnende glatthet da man bruker slettetang. Den gir et varig resultat og håret blir beskyttes. Denne brukes med at man bare sprayer til hver seksjon på håret. Denne ligger på ca 200,- og oppover.


 // Ikke reklame

 

Hva bruker dere av hårprodukter? :-)
DATO: 07.06.2012 / KLOKKESLETT: 00:04

3 kommentar(er)

Vet dere har hørt lite fra meg, men har vært så mye som har skjedd... Har værtfall en liten anbefaling å komme med om du trenger deg en ny sommergarderobe. I morgen har vi i Bikbok 50% på hele butikken!! Det er et godt tilbud, som man ikke vil gå glipp av. Det gjelder kun på ordinære varer og tilbudet er ut dagen. Så kom deg til din nærmeste Bikbok-butikk å gjør unna en god handel :-) Skal selv på jobb i morgen, og ser fram til masse jobb og mange kunder.

Skal dere benytte dere av tilbudet? Ps. er faktisk første gang jeg tester ut mobil-blogging, spennende!
hits