DATO: 11.07.2013 / KLOKKESLETT: 01:54

4 kommentar(er)

HEi! Har hatt problemer med bildetopplastningen en god stund nå, derfor har jeg ikke blogget noe. Ser ingen poeng i å blogge uten bilder. Har skjedd litt siden sist har bla tatt mopedoppkjøring, hatt/vært overnattinger, jobbet litt og reist til Stokmarknes med Ingvild. Egentlig har jeg tatt veldig lite bilder, men litt har det blitt :-)1. Jeg er nå ferdig med mopedoppkjøringen og har bare teorien igjen, wii. Gleder meg masse til å kunne kjøre rundt selv :-) Alle i jentegjengen har jo moped fra før, så det vil bli et veldig stort pluss. Hater å ha bursdag så sent på året, men heldigvis er alt snart i boks. Bildet er tatt fra første dagen på mopedoppkjøringen, var veldig nervøs, men gikk veldig fint!

 

2. Ingvild skulle sove over hos meg, så vi tok oss gjerne en tur ut samtidig, noe som ikke var planlagt i det hele tatt. Møtte masse nye folk, en fin kveld som endte opp i seng litt for sent :-) 

 

3. Nå i helgen som var tok jeg og Ingvild turen til Stokmarknes for å besøke mamsen og familien der. Her hadde jeg kjøpt Cola som sto søsteren på til min kjære lillesøster.

 

4. I 18.årsdag hos Marte på Nesse. En såå fin kveld og ekstra gøy at hun ikke hadde noen som helst aning rundt bursdagsfeiringen til henne. Var nemlig et suprise-party for snuppa! Hun ble veldig glad og ikke minst overrasket. Var ekstra koselig å ha med Ingvild dit også. 

 

5. Bestevenninna mi♥

 

6. Fra helgen jeg og Ingvild dro ut. Meget fornøyd med nattmaten, kanelsnurrer slår aldri feil!

 

Hva har dere gjort den siste tiden?

Kommentarer

11.07.2013, kl.09:53

Koselige bilder ♥

11.07.2013, kl.11:02

Herlige bilder :)

11.07.2013, kl.13:11

theresekristina: tusen takk! :)

11.07.2013, kl.13:11

Edel Kristina: takk!! <3


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits