DATO: 24.03.2013 / KLOKKESLETT: 23:12

2 kommentar(er)

Hei! Har blitt en del spørsmål den siste tiden alt fra Idol til jobben min. Så har tenkt å samle det opp i noen innlegg for å besvare spørsmålene. I første omgang blir det; 

 

♥ Idol - Musikk - Sang


Ba de deg synge to ganger, eller gjorde du det selv etter at Greve hadde sagt takk? Hehe dette har jeg fått litt spørsmål om. Audition min er klipt slik at kun sangdelen kommer med. Altså uten tilbakemeldingene fra dommerene. I mellom den ene sangen hadde vi en samtale, før jeg deretter satt i gang med en ny sang. Så jeg startet ikke bare å synge to ganger av meg selv, nei. 

 

Hvordan var det å være på selve Idol, med alt kamera og folkene? Selve Idol er så gøy, helt sinnsykt! Da vi kom til der auditionene ble avholdt var det kamera over alt. Bokstavelig talt! Da jeg kom ut fra audition min ble det gjort intervjuer, tatt bilder av osv. Folkene i Idol er fantastiske! Man blir kjent med de og de hjelper til med alt. 

 

Kunne du vært med på Idol senere en gang? Mm, veldig usikker. Tar det med tiden egentlig.
Hvordan var Oslo-helgen med Idol? Den var krevende. Man går igjennom så ekstremt mye på så liten tid og føler et stort press. Man blir kjent med masse folk, øver hele tiden. Husker at jeg spiste ca ingenting da jeg var der, så da jeg reiste hjem var jeg veldig sliten. Men for en helg!! Blitt kjent med såå mange fine folk som jeg ble veldig knyttet til. Skal til og med reise nedover til Kristiansand-jentene jeg ble kjent med :-)

 

Har du lyst å si hva dommerene sa til deg? Jeg fikk tre ja av Kurt, Dansken og Greve. Det var egentlig ganske så delte meninger. Både Kurt Nilsen, Tone Damli og Dansken mente jeg var veldig ung (var bare 15.år på audition-dagen). Men Kurt og Dansken mente absolutt jeg hadde noe å gjøre i konkurransen og at sangstemmen min hørtes mye eldre ut enn en 15-åring. Siden de først var litt i tvil, ovebeviste jeg dem med mitt andre sangvalg. Tone syns jeg var flink og sang rent, men at hun ikke fikk helt den "wow-følelsen". Hun synes jeg var veldig søt og kledde meg bra. Hadde virkelig aldri trodd hun skulle si det. En av norges vakreste damer liksom. Gjorde egentlig ingenting at hun sa nei, haha. Greve var den som var mest "på" og gira. Han mente jeg hadde hele pakken. Stemmen, utseendet, formdling og at han godt kunne se for seg meg bli en kjent sang og klare meg bra i musikkbransjen. Så alt i alt er jeg kjempe fornøyd og synes det er såå gøy at jeg fikk være med på dette selvom det ikke gikk helt plettfritt å gå videre. 

 

Er en i klassen min som også er med på Idol i år. Hun heter Anniken Kolstad, kjenner du henne? Så gøy da! Ja Anniken ble jeg kjent med under Idol. Kjempe søt jente med en såå fin sangstemme! Flinka som kom seg videre til topp 12 og greier!

 

Hva er planene dine videre med musikken? Nå som Idol-tiden min er over, føler jeg tiden er inne for å virkelig begynne å jobbe for målene mine. Snakk om studio til våren, noe jeg gleder meg veldig til! Så får vi ta det derifra. Skal jobbe sinnsykt hardt for å nå akkurat det jeg vil :-)

 
Kan ikke du komme ut med flere sangvideoer? Jeg holder på med innspilling nå. Ligger en del på Youtube allerede. Sjekk ut HER!

 

Hva synes du om å synge i kor? Jeg liker veldig godt alt som har med kor å gjøre, synger jo selv i et! Er veldig veldig gøy. 

 

Hvem er den flinkeste i koret ditt? Kan du velge 1 eller 2? Er veldig mange flinke i koret mitt, så kan ikke velge ut en eller to. Alle er flinke på sin måte :-)

 

Hva er det beste du har opplevd? Mm, vanskelig spørsmål egentlig. Kanskje Idol-tiden? Var så sinnsykt gøy og alle folkene var og er fantastiske. Er en periode jeg setter sinnsykt pris på at jeg fikk være med i. 

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, kommer fler svar senere. God påske♥

Kommentarer

24.03.2013, kl.23:35

Idol va såå gøøy!!

24.03.2013, kl.23:56

Kornelia: Jaa, søta! :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits